- Konu Yazar
- #1
Karnabahar Mantı Tanımı İçin Materyaller
1 kg karnabahar
1,5 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Tuz
Üzerine
1/2 (yarım) yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı pulbiber
Karnabahar Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı ister buharda ister suda haşlayalım.
Haşlanan karnabaharı servis kabına alalım.
Soğumasını bekleyelim.
Yoğurt rendelenmiş sarımsak ve tuzu bir kapta karıştıralım.
Karnabaharın üzerine gezdirelim.
Tavaya yağları alalım.
Kızdığında nane ve pulbiberi ekleyip karıştıralım.
Sosu üzerine gezdirelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun.
Karnabahar Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg karnabahar
1,5 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Tuz
Üzerine
1/2 (yarım) yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı pulbiber
Karnabahar Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı ister buharda ister suda haşlayalım.
Haşlanan karnabaharı servis kabına alalım.
Soğumasını bekleyelim.
Yoğurt rendelenmiş sarımsak ve tuzu bir kapta karıştıralım.
Karnabaharın üzerine gezdirelim.
Tavaya yağları alalım.
Kızdığında nane ve pulbiberi ekleyip karıştıralım.
Sosu üzerine gezdirelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun.
Karnabahar Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı