Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
️1 baş karnabahar
️Kaynatmak için su
️Tuz
️Sos için;
️2 adet yumurta
️1 su bardağı süt (220ml)
️1 su bardağı un
️bir tutam tuz
️Servis için;
️1 kase doğal yoğurt
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı baş kısımlara ayırın.
Kaynayan suya koyun ve yumuşayıncaya kadar kaynatın.
Süzün ve soğutun.
Yumurtayı,sütü,unu ve tuzu bir kaseye alıp çırpma teli ile karıştırın.
Kaynamış karnabaharları sıvıya daldırın ve yağda kızartın.
Yoğurt ile servis yapabilirsiniz.
Karnabahar Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
️1 baş karnabahar
️Kaynatmak için su
️Tuz
️Sos için;
️2 adet yumurta
️1 su bardağı süt (220ml)
️1 su bardağı un
️bir tutam tuz
️Servis için;
️1 kase doğal yoğurt
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı baş kısımlara ayırın.
Kaynayan suya koyun ve yumuşayıncaya kadar kaynatın.
Süzün ve soğutun.
Yumurtayı,sütü,unu ve tuzu bir kaseye alıp çırpma teli ile karıştırın.
Kaynamış karnabaharları sıvıya daldırın ve yağda kızartın.
Yoğurt ile servis yapabilirsiniz.
Karnabahar Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı