Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
Küçük boy karnabahar
1 dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
1 adet yumurta
3 yemek kaşığı un
Tuz
Kızartmak için
3 su bardağı sıvı yağ
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak istediğimiz boyutta parçalayalım.
Ardından tencereye üstü basa su koyup kaynatalım.
Karnabaharlarımız yumuşayana kadar pişen karnabaharlarımızı süzgece boşaltıp suyunun akmasını sağlayalım.
O sıra yoğurdumuzu salçamızı yumurtamızı unumuzu ve tuzumuzu birleştirip su yardımıyla inceltelim.
Sosumuzu da yaptıktan sonra karnabaharlarımızı sosumuza batırıp kızgın yağımızın içine atalım kızarana kadar pişirelim. Şimdiden afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Küçük boy karnabahar
1 dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
1 adet yumurta
3 yemek kaşığı un
Tuz
Kızartmak için
3 su bardağı sıvı yağ
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak istediğimiz boyutta parçalayalım.
Ardından tencereye üstü basa su koyup kaynatalım.
Karnabaharlarımız yumuşayana kadar pişen karnabaharlarımızı süzgece boşaltıp suyunun akmasını sağlayalım.
O sıra yoğurdumuzu salçamızı yumurtamızı unumuzu ve tuzumuzu birleştirip su yardımıyla inceltelim.
Sosumuzu da yaptıktan sonra karnabaharlarımızı sosumuza batırıp kızgın yağımızın içine atalım kızarana kadar pişirelim. Şimdiden afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı