Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
1 bütün karnabahar
2 yumurta tuz
Kızartmak için
Sıvı yağ
Haşlamak için;
Su
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karnabaharı küçük olmayacak şekilde keselim.
Haşlamak için, tencereye su alın biraz tuz ekleyin.
Çatal batacak kadar haşlayın fakat çok haşlamayın dağılmasın.
Başladıktan sonra süzgeçten geçirin iyice süzüldüğünde avucunuza koyun ve bastırın.
Yumurtaları bir kapta tuzunu atıp karıştırın.
Tavaya yağı alın, biraz yakın ve karnabahar parçalarını yumurtaya bandırın.
Yağa koyup kızartın afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 bütün karnabahar
2 yumurta tuz
Kızartmak için
Sıvı yağ
Haşlamak için;
Su
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karnabaharı küçük olmayacak şekilde keselim.
Haşlamak için, tencereye su alın biraz tuz ekleyin.
Çatal batacak kadar haşlayın fakat çok haşlamayın dağılmasın.
Başladıktan sonra süzgeçten geçirin iyice süzüldüğünde avucunuza koyun ve bastırın.
Yumurtaları bir kapta tuzunu atıp karıştırın.
Tavaya yağı alın, biraz yakın ve karnabahar parçalarını yumurtaya bandırın.
Yağa koyup kızartın afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı