Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Karnabahar Kızartması

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller
Orta uzunluk karnabahar
3 adet yumurta
1 ,5 yemek kaşığı un
2 tatlı kaşığı tuz
Üzerine
Pul biber
Sarımsaklı yoğurt

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı modüllere ayırıp su dolu tencereye alalım.
Üzerine 1 tatlı kaşığı,tuzu ekleyip haşlayalım.
Karnabahara çatal basitçe batıyorsa kafidir güzelce hamur olmasın kızartırken parçalanmasın.
Daha sonra bi kaba yumurta un ve 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyip düzgünce çırpalım.
Bir tencereye yağ koyalım ve kızdıralım.
Hazırladığımız harca karnabaharları bulayıp yağın içine koyalım ve kızartalım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber ekleyelim.
Afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst