- Konu Yazar
- #1
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller
Orta uzunluk karnabahar
3 adet yumurta
1 ,5 yemek kaşığı un
2 tatlı kaşığı tuz
Üzerine
Pul biber
Sarımsaklı yoğurt
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı modüllere ayırıp su dolu tencereye alalım.
Üzerine 1 tatlı kaşığı,tuzu ekleyip haşlayalım.
Karnabahara çatal basitçe batıyorsa kafidir güzelce hamur olmasın kızartırken parçalanmasın.
Daha sonra bi kaba yumurta un ve 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyip düzgünce çırpalım.
Bir tencereye yağ koyalım ve kızdıralım.
Hazırladığımız harca karnabaharları bulayıp yağın içine koyalım ve kızartalım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber ekleyelim.
Afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Orta uzunluk karnabahar
3 adet yumurta
1 ,5 yemek kaşığı un
2 tatlı kaşığı tuz
Üzerine
Pul biber
Sarımsaklı yoğurt
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı modüllere ayırıp su dolu tencereye alalım.
Üzerine 1 tatlı kaşığı,tuzu ekleyip haşlayalım.
Karnabahara çatal basitçe batıyorsa kafidir güzelce hamur olmasın kızartırken parçalanmasın.
Daha sonra bi kaba yumurta un ve 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyip düzgünce çırpalım.
Bir tencereye yağ koyalım ve kızdıralım.
Hazırladığımız harca karnabaharları bulayıp yağın içine koyalım ve kızartalım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber ekleyelim.
Afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı