Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Karnabahar Kızartması

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
1 tane orta uzunluk karnabahar
2 yumurta
Yarım su bardağı un
1 su bardağı galeta unu
Tuz
Kırmızı pul biber
Kırmızı toz biber
Kızartmak için;
Yarım su bardağı sıvı yağ
Haşlamak için;
Su

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce karnabaharı kollarından ayıralım.
2-3 dakika kaynayan tuzlu suda karnabaharları tutalım (Dağılmaması için çok fazla tutmayın)
Daha sonra yumurtaya tuz ve baharatları ekleyip çırpalım.
Sırasıyla birinci una, yumurtaya en sonda galeta ununa bulayın.
Kızgın yağda kızartın sarımsaklı yoğurt ile servis edin. Afiyet olsun
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst