SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
1 tane orta uzunluk karnabahar
2 yumurta
Yarım su bardağı un
1 su bardağı galeta unu
Tuz
Kırmızı pul biber
Kırmızı toz biber
Kızartmak için;
Yarım su bardağı sıvı yağ
Haşlamak için;
Su
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce karnabaharı kollarından ayıralım.
2-3 dakika kaynayan tuzlu suda karnabaharları tutalım (Dağılmaması için çok fazla tutmayın)
Daha sonra yumurtaya tuz ve baharatları ekleyip çırpalım.
Sırasıyla birinci una, yumurtaya en sonda galeta ununa bulayın.
Kızgın yağda kızartın sarımsaklı yoğurt ile servis edin. Afiyet olsun
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 tane orta uzunluk karnabahar
2 yumurta
Yarım su bardağı un
1 su bardağı galeta unu
Tuz
Kırmızı pul biber
Kırmızı toz biber
Kızartmak için;
Yarım su bardağı sıvı yağ
Haşlamak için;
Su
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce karnabaharı kollarından ayıralım.
2-3 dakika kaynayan tuzlu suda karnabaharları tutalım (Dağılmaması için çok fazla tutmayın)
Daha sonra yumurtaya tuz ve baharatları ekleyip çırpalım.
Sırasıyla birinci una, yumurtaya en sonda galeta ununa bulayın.
Kızgın yağda kızartın sarımsaklı yoğurt ile servis edin. Afiyet olsun
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı