- Konu Yazar
- #1
Karnabahar Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
1 tane küçük karnabahar
Su
Tuz
2 adet yumurta
1 su bardağı un
Sıvı yağ (Biterse ekleyebilirsiniz)
Karnabahar Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharlarımızı güzelce yıkayıp kesiyoruz.
Üzerini geçecek kadar suya istediğiniz kadar tuz atıp haşlıyoruz.
Haşlanan karnabaharların suyunu süzüp soğumasını bekliyoruz.
Yumurtalarımızı geniş bir kapta çırpıyoruz.
Geniş bir kaba unumuzu alıyoruz (karnabanar simetrik bir zerzevat olmadığından geniş kap tavsiye ediyorum bilakis zorlanabilirsiniz).
Soğuyan karnabaharlarımızı evvel yumurtaya sonra una bulayalım.
Kızgın yağda her tarafı kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun
Karnabahar Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 tane küçük karnabahar
Su
Tuz
2 adet yumurta
1 su bardağı un
Sıvı yağ (Biterse ekleyebilirsiniz)
Karnabahar Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharlarımızı güzelce yıkayıp kesiyoruz.
Üzerini geçecek kadar suya istediğiniz kadar tuz atıp haşlıyoruz.
Haşlanan karnabaharların suyunu süzüp soğumasını bekliyoruz.
Yumurtalarımızı geniş bir kapta çırpıyoruz.
Geniş bir kaba unumuzu alıyoruz (karnabanar simetrik bir zerzevat olmadığından geniş kap tavsiye ediyorum bilakis zorlanabilirsiniz).
Soğuyan karnabaharlarımızı evvel yumurtaya sonra una bulayalım.
Kızgın yağda her tarafı kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun
Karnabahar Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı