AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Karnabahar Graten

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Karnabahar Graten Tanımı İçin Malzemeler
Orta uzunluk karnabahar
1 su bardağı süt
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi

Karnabahar Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharlar çiçek çiçek ayrılıp haşlanır.
Bir kapta süt, yumurta, un, yoğurt, zeytinyağı, karabiber, kabartma tozu ve tuz eklenerek karıştırılır.
Fırın kabına sos ve karnabaharlar alınıp harmanlanır.
200 derece fırında pişirin.
Sonra kaşar peyniri rendesi serpilir ve eriyene kadar pişirilir. Servis için hazırdır. Afiyet olsun. @damlasimsekakbas hesabımdan tanımlara ulaşabilirsiniz.
Karnabahar Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst