Karnabahar Çeşni

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Karnabahar Çeşni Tanımı İçin Malzemeler
Karnabahar yeşillikleri
1 adet soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı su
Tuz
İsteğe nazaran üzerine
Yoğurt ve kırmızı pul biber

Karnabahar Çeşni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabahar etrafından çıkan yeşil yaprakları ıspanak doğrar üzere kıyalım.
Tencereye yağ ve soğanı koyalım soğanlar pembeleşince salça ekleyelim.
Salçamız yağ ile uygunca eriyince yeşilliklerimizi koyalım ve kendi suyuyla pişirelim ben biraz çiğ seviyorum o yüzden kendi suyu çekince kapatıyorum siz isterseniz bir çay bardağı su ekleyip bu su yeterlice çekinceye kapatabilirsiniz.
İster sade ister üzerine yoğurt ekleyerek deneyebilirsiniz. Afiyet olsun
Karnabahar Çeşni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst