Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kariyer Fuarinda ne olur?

Editör

Yeni Üye

Kariyer Fuarında ne olur?​

Dijital kariyer fuarı iş ve kariyer fırsatlarını arayan yeteneklerle şirketleri online bir ortamda, bir araya getiren sanal bir kariyer etkinliğidir. Fuar temel olarak staj yapmak isteyen öğrencilere, yeni mezunlara ve gelecekte çalışmak istedikleri şirketleri tanımak isteyen yeteneklere yöneliktir.

Kariyer Fuarı 2022 nerede?​

Her bölgede gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri olan “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” bu yıl 21-22 Mart 2022 tarihlerinde Fuar İzmir’de Ege Üniversitesi tarafından bölgedeki diğer 19 paydaş üniversite ile ortak etkinlik yapmaları konusunda yetkilendirilmiştir.

Kariyer Günü etkinliği nedir?​

Kariyer Günü etkinliği nedir?
Kariyer Günleri etkinliği, öğrencilere iş dünyasının önemli isimleriyle buluşma fırsatı sağlamasının yanında, öğrencilerde kariyer bilincini oluşturmak ve onlara bu konuda bir bakış açısı kazandırmak, öğrencilerin staj için doğru tercihler yapmasını sağlamak, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunarak mezuniyet …

Kariyer Eğitim Günleri nedir?​

Kariyer Eğitim Günleri nedir?
Üniversiteye devam eden veya mezun öğrencilerin donanımlarını artırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen kişisel gelişim eğitim programlarıdır.

Izmir kariyer fuarı 2022 nerede?​

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde, Ege Üniversitesi (EÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) açıldı.

IBB kariyer Eğitim Günleri nedir?​

Üniversiteye devam eden veya mezun öğrencilerin donanımlarını artırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen kişisel gelişim eğitim programlarıdır. Kariyer Eğitim Günleri kapsamındaki eğitim programlarında yaş sınırı bulunmamaktadır.

Kariyer günleri nasıl yapılır?​

Kariyer günleri nasıl yapılır?
Online yapılacak fuara katılarak, şirketlerin insan kaynakları yöneticileri ile tanışabilir, merak ettiğin konulardaki sorularına doğrudan işin uzmanlarından yanıt alabilirsin. Bilgisayarından veya tabletinden bire bir sohbetlere, seminerlere katılabilirsin.

IBB kariyer günleri ne zaman?​

IBB kariyer günleri ne zaman?
Programlar 18 ve 25 Aralık’ta devam edecek ve eğitimlerin sonunda gençlere katılım belgesi verilecek. Gençler Kariyer Eğitim Günleri ile ilgili merak ettikleri tüm bilgilere gencliksporkariyer.ibb.istanbul adresinden ulaşabiliyor.
Izmir kariyer Fuarı Nasıl Gidilir?​
Konak bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Runway Kariyer adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
- Otobüs: 202, 253, 691, 811.
- Tren: MENEMEN – CUMAOVASI.
- Metro: İZMIR METROSU.
- Tramvay: KONAK.
Kariyer Fuarı 2022 ne zaman?​
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 23-24 Mart 2022 tarihlerinde Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Izmir fuar alanı nerede?​

Izmir fuar alanı nerede?
FUAR İZMİR GAZİEMİR’DE Türkiye’de ilk uluslararası fuar, Kültürpark’ta bulunan İzmir Enternasyonal Fuarı’dır. İzmir’in potansiyel fuarcılığı artınca yüksek standartlarda bir fuar alanı ihtiyacı doğdu. Fuarizmir 25 Mart 2015’de İzmir’in Gaziemir ilçesinde kuruldu.

Kariyer Fuarı ne işe yarar?​

Kariyer Fuarı ne işe yarar?

Kariyer günlerinde ne anlatılır?​

Kariyer günlerine katılacak uzmanlar eğitim süreçleri, günümüz Türkiye’ sinde iş bulma imkânları, çalışma koşulları, mesleğin maddi ve manevi tatmin boyutu ile ilgili deneyimlerini gençlerle paylaşacaktır. Kariyer Günleri Eğitimlerine katılan gençlere katılım sertifikası verilecektir.

Ege kariyer Fuarına kimler katılabilir?​

Ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına ve firmaların İK temsilcileriyle yapılacak mülakatlara katılabilecektir. Kariyer hedeflerini farklılaştırmak ve geliştirmek isteyen lisans, lisansüstü öğrencileri ve mezunlar katılım göstereceklerdir.

Izmir fuar alanı hangi semtte?​

Izmir fuar alanı hangi semtte?
İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan fuar İzmir yada diğer adıyla yeni fuar İzmir hakkında genel bilgiler ve fuar İzmir nerede, nasıl gidilir bir göz atalım. Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı fuar kompleksi olarak inşasına başlanan Fuar İzmir, 25 Mart 2015 çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Izmir fuar nereye taşındı?​

Izmir fuar nereye taşındı?
Fuarlar kademeli olarak Gaziemir’deki alana taşınacak. Tüketiciye yönelik halka yönelik kitap mücevher, hediyelik eşya, İzmir Enternasyonal Fuarı gibi fuarlar bir müddet Kültürpark’ta yapılacak. İhtisas fuarları ise yeni fuar alanında yapılacak. Fuar merkezinin inşaat alanı 240 bin metrekare.

Bölgesel kariyer fuarları nedir?​

Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir.

Ege Fuarı nedir?​

Hakkımızda. Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir.

Ege Üniversitesi kariyer Fuarı nerede?​

Ege Üniversitesi kariyer Fuarı nerede?
Her bölgede gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri olan ‘Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’ bu sene Fuar İzmir’de, üniversitemiz organizasyonuyla bölgemizdeki diğer paydaş üniversitelerin katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Kariyer Fuarı, insanların iş ve kariyer fırsatlarını ararken şirketleri online bir ortamda bir araya getiren sanal bir etkinliktir. Özellikle staj yapmak isteyen öğrenciler, yeni mezunlar ve gelecekte çalışmayı hedefledikleri şirketleri tanımak isteyen yetenekler için büyük bir fırsat sunmaktadır. Bu tür fuarlar, öğrencilere şirketlerle etkileşim kurma, kariyer bilincini geliştirme ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunma imkanı sağlar.

Kariyer fuarları genellikle belirli bir bölgede düzenlenir. Örneğin, Ege Bölgesi Kariyer Fuarı, Ege Üniversitesi tarafından organize edilmekte olup 21-22 Mart 2022 tarihlerinde Fuar İzmir'de gerçekleştirilecektir. Bu tür etkinliklerde çeşitli paneller, etkinlikler, seminerler ve mülakat simülasyonları düzenlenir.

Kariyer Günleri ve Kariyer Eğitim Günleri gibi etkinlikler ise öğrencilerin kariyer konusunda bilinçlenmelerine, donanımlarını artırmalarına ve istihdam olanaklarına katkıda bulunmalarına odaklanır. Bu tür etkinliklerde gençlere önemli bilgiler ve beceriler kazandırılır ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olunur.

Kariyer fuarları ve benzeri etkinlikler, gençlerin iş dünyasıyla buluşmalarına, yeni fırsatlar keşfetmelerine ve kendilerini geliştirmelerine imkan tanır. Bu tür etkinlikler gençlerin kariyer yolculuklarında önemli bir adım olabilir.

Geri