- Konu Yazar
Karınca yumurtası kaç günde çıkar?
Yaklaşık 1-2 haftalık yumurta evresinden sonra, tırtıla benzer, bacaksız karınca larvası yumurtadan çıkar.Detan karınca ilacı nasıl kullanılır?
Kullanım- Tetiği kullanarak karınca ve hamam böceklerinin sık görüldüğü duvar ve dolap diplerine, çatlaklara, mazgal ağızlarına, kapı ve pencere önlerine püskürtünüz.
- Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.
Karınca yumurtası nasıl anlaşılır?
Karınca yumurtası nasıl anlaşılır?Orijinal karınca yumurtası yağları kokusuz ya da hoş kokulu ve şeffaftırlar. Bunların aksine kötü kokulu veya bulanık görünümlü olan karınca yumurtası yağlarından uzak durmalısınız. Ambalajda son tüketim tarihi ve üretim tarihi kesinlikle yazıyor olmalıdır.
Detan nasıl kullanılır?
Detan Sinekkıran Kokusuz- Güçlü formülü ile sivrisinek ve karasinekleri öldürür.
- Kokusuz formülü sayesinde rahat ilaçlama imkânı sağlar.
- Ürünü iyice çalkaladıktan sonra gördüğünüz sinek veya karasineğin üzerine direkt uygulayabilirsiniz.
Karınca ilacı insana zarar verir mi?
Mikrokapsüllü etkisiyle sadece hamam böceklerinde etkili olan Detan Maxi, insan sağlığına zarar vemediği gibi çevreye de duyarlı formülle geliştirildi.Karınca yumurtası yağı bebeklerde nasıl kullanılır?
Karınca yumurtası yağı bebeklerde nasıl kullanılır?Karınca Yumurtası Yağının Bebeklerde Kullanımı Genital bölge,koltukalı ve bacaklara sürülen karınca yumurtası yağı bebeğin ileri yaşlarda tüy problemi yaşamamasına yardımcı olmaktadır. Ancak karınca yumurtası yağının kullanılması için bebeğine en az 1,5-2 aylık olması gereklidir.
Orijinal karınca yumurtası yağları kokusuz ya da hoş kokulu ve şeffaftırlar. Bunların aksine kötü kokulu veya bulanık görünümlü olan karınca yumurtası yağlarından uzak durmalısınız. Ambalajda son tüketim tarihi ve üretim tarihi kesinlikle yazıyor olmalıdır. Bakanlık tarafından onaylı olmalıdır.