AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kargoist tekrar dagitim ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kargoist tekrar dağıtım ne demek?​

Geri dönüşümlü dağıtım hizmetinde ise gönderilen bir evrak karşı tarafa teslim edilip gerekli imzalar alındıktan sonra tekrar ilk göndericiye teslim edilmektedir. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Kargoist telefon numarası ile müşteri hizmetleri tüm soru ve isteklerinizi değerlendirmektedir.
Bir kargo şubede kaç gün bekler?
Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.
Kargo kabul edilmezse ne olur?
Alıcının şubeden veya adresinden gönderiyi teslim almadan önce kargo bedelini ödemesi gerekmektedir. Alıcısı tarafından teslim alınmayan veya alıcısına ulaşılamayan kargolar için göndericiden kargonun bekletilmesi veya kendisine iadesi ile ilgili yazılı olarak talimat istenir.

Kargoist saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

Kargoist İletişimde Sorun Yaşıyorum. “Merhaba, hafta içi 08.30-18.00 / cumartesi günü 08.30-14.00 arası hizmet vermekteyiz. Mesai saatleri içerisinde iletişime geçmeniz rica olunur.
Kargoist ne zaman dağıtıma çıkıyor?
Çalışma Saatleri
Hangi kargo kaç günde gelir?
Hata

Şubeye gelen kredi kartı kaç gün bekler?​

İkamet edilen il ve ilçeye göre kredi kartının ulaşma süresi değişkenlik göstermekle birlikte yaklaşık 3 ila 10 gün arasında kredi kartı sahibine ulaşır. Ayrıca şube üzerinden teslim veya online kullanıma açma gibi alternatiflerle bazı bankalar aynı gün içerisinde kredi kartını kullanıma açıp teslim edebiliyor.
Sürat Kargo alınmayan kargolar kaç gün bekler?
Herhangi bir şekilde alıcıya teslim edilemeyen kargo, 3 gün Sürat Kargo şubesinde bekletilip gönderenin ya da alıcının herhangi gün yada saat teslim talebi olmazsa göndericiye iade edilir.
Alınmayan kargo için dava açılır mı?
Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde tüketici her zaman cayma hakkını kullanabildiğinden kargo teslim alınmadan da iade edilebilir. * Bu cayma hakkından dolayı hiç bir firma, hukuk bürosu, avukat veya kurum tehditle taciz edemez, icra işlemi başlatamaz.

Kargoyu teslim almamak suç mu?​

Talep ve onay olmadan gönderilen kargoyu teslim almayan kişinin hukuki veya cezai sorumluluğu bulunmuyor. ‘Kargonuz var’ diye arayan veya mesaj gönderen kişi ‘almazsanız ceza öderseniz’ diye bir iddiada bulunuyorsa kesin dolandırıcıdır.
Kargoist ne zaman gelir?
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi, Türkiye’nin lokomotif şehirlerinde, 24 saatte teslim oranı %99,2 ‘ye ulaşan Kargoist ,Türkiye’nin en yenilikçi ve hızla büyüyen yerli sermayeli kargo iş modelidir.
Kargo dağıtıma çıktıktan sonra ne zaman gelir?
Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz.

Kargoist Pazar günleri dağıtım yapıyor mu?​

KARGOİST TESLİMAT KOŞULLARI: Cuma saat 16:30’dan sonra, Cumartesi saat 16:30’a kadar olan siparişler Pazartesi teslim edilir. Cumartesi günü saat 16:30’a sonra ve Pazar günü verilen siparişler Salı günü teslim edilir. (Pazar günü teslimat yapılmamaktadır.)

Geri