AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kargo teslimati saat kaca kadar?

Editör

Yeni Üye

Kargo teslimatı saat kaça kadar?​

Hata
Ürün ve Hizmetler | Kapsam | Teslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye | 600 – 1200 km arası | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye | 600 km altı | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00

Hepsijet ne zaman teslim ediyor?​

Hepsijet ne zaman teslim ediyor?
Standart TeslimGönderiler 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Aras Kargo en geç saat kaçta gelir?​

Aras Kargo en geç saat kaçta gelir?
Gelen kargonuzun size tesliminde ise Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir. Ayrıca çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır ve bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne sarkabilir.

Trendyol saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Trendyol aynı gün teslimat nasıl yapılır?​

Trendyol aynı gün teslimat nasıl yapılır?
1.Hızlı Teslimat İşlemleri Ekranı Üzerinden Sipariş & Kargo sekmesinde bulunan Hızlı Teslimat İşlemleri ekranından, etiket tanımlamanızı önerdiğimiz ürünlerinizi görebilirsiniz ve ürünlerinize hızlı teslimat etiketi tanımlayabilirsiniz.

Aras Kargo saat kaçta yola çıkar?​

Aras Kargo saat kaçta yola çıkar?
Ayrıca yine hafta içi kargonuzu şubeye saat en geç 17:00’a kadar getirirseniz kargonuz o gün gideceği adrese teslim edilmek için yola çıkar ancak saat 17:00’dan sonra getirirseniz kargo teslim alınmaz, alınsa bile o gün şubeden çıkışı yapılmaz.
MNG kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2022?​
MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

**Kargo teslimatı saat kaça kadar?**

Şubeden Şubeye | 600 – 1200 km arası | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00

Kapıdan Şubeye | 600 km altı | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00

**Hepsijet ne zaman teslim ediyor?**

Standart TeslimGönderiler 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

**Aras Kargo en geç saat kaçta gelir?**

Gelen kargonuzun size tesliminde Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir. Ayrıca çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar genellikle öğleden sonra ulaşır ve dağıtımı bir sonraki güne sarkabilir.

**Trendyol saat kaça kadar dağıtım yapıyor?**

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmaktadır.

**Trendyol aynı gün teslimat nasıl yapılır?**

Trendyol aynı gün teslimat için Hızlı Teslimat İşlemleri Ekranı üzerinden Sipariş & Kargo sekmesinde bulunan Hızlı Teslimat İşlemleri ekranından, önerilen ürünleriniz için hızlı teslimat etiketi tanımlayabilir ve aynı gün teslimat alabilirsiniz.

**Aras Kargo saat kaçta yola çıkar?**

Hafta içi kargonuzu şubeye en geç 17:00'a kadar getirirseniz kargonuz o gün gideceği adrese teslim edilmek üzere yola çıkar. Ancak saat 17:00'den sonra getirirseniz kargo teslim alınmaz veya alınsa bile o gün şubeden çıkışı yapılmaz.

**MNG kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2022?**

MNG Kargo, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hafta içi 08:30 ile 18:00 arasında dağıtım yapmaktadır. Cumartesi günleri sabah 08:30 ile 14:00 arasında dağıtım yapılırken, Pazar günleri tüm şubeler kapalıdır.

Geri