Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kargo biz evde yokken gelirse ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kargo biz evde yokken gelirse ne olur?​

Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, “Kargo İhbar Notu” bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir. Bu durumda gönderinin alıcı ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içerisinde söz konusu şubeden alınması gerekmektedir.
PTT kargoyu başka biri alabilir mi?
(2) PTT işyerinde teslim edilecek gönderiler, alıcılarına ya da yasal temsilcilerine kimlikleri tespit edilerek imza karşılığı teslim edilir. Gönderileri teslim alan, alıcının kendisinden başkası ise alıcının yasal temsilcisi olduğuna dair resmi ve geçerli belgeyi ibraz etmek zorundadır.
Kargoist tekrar dağıtım ne demek?
Geri dönüşümlü dağıtım hizmetinde ise gönderilen bir evrak karşı tarafa teslim edilip gerekli imzalar alındıktan sonra tekrar ilk göndericiye teslim edilmektedir. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Kargoist telefon numarası ile müşteri hizmetleri tüm soru ve isteklerinizi değerlendirmektedir.

Hepsijet kargo alınmazsa ne olur?​

Adresinize yapılan uğramada paketiniz teslim edilemez ise ertesi iş gününde (Cumartesi günü dahil) adresinize tekrar uğrama yapılmaktadır.
PTT kimliksiz Kargo alınır mı?
Gönderilerin alıcıya teslimi așamasında; teslim alanın görevlilerimize, TC kimlik kartı veya TC nüfus cüzdanı, TC sürücü belgesi veya pasaport, temsilci ise yetki belgesi (yabancı uyruklular için pasaport, uluslararası geçerliliği olan muadili belge veya TC yetkili mercilerince verilmiș kimliği tespite yarayan belge) …
PTT işyerine geldikten sonra ne zaman gelir?
Kargo bulunduğunuz şehirdeki dağıtım merkezine geldi ise en fazla yarın elinizde olur.
Geri dönüşümlü dağıtım hizmetinde ise gönderilen bir evrak karşı tarafa teslim edilip gerekli imzalar alındıktan sonra tekrar ilk göndericiye teslim edilmektedir.
Hepsijet saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
Bugün Randevulu – Gönderinin teslimatı, verildiği gün içerisinde seçilen saat aralığında yapılır. – Bugün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında, – Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, – Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.

Geri