AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kardeslerimden Kadir neden ayriliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kardeslerimden Kadir neden ayriliyor?​

Dizinin yayınlanan son fragmanında Kardeşlerim Kadir’in kaza yaptığı ve motosikletten düştüğü görülüyor. Kardeşlerim dizisi yeni bölümünde Kadir kaza geçirmişti. Yoğun bakıma kaldırılan Kadir vefat etti ve diziden ayrıldı.

Melisa Kardeşlerim Diziden neden ayrıldı?​

Damlasu İkizoğlu Kardeşlerim Dizisinden Neden Ayrıldı? Kardeşlerim dizisinin kemik kadrosunda yer alan Damlasu İkizoğlu’nun, senaryo gereği diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. İkizoğlu’nun gelen son iddialar doğrultusunda bir başka dizide başrol oynayacağı belirtildi.
Dizinin kemik kadrosunda yer alan Halit Özgür Sarı, senaryo gereği diziden ayrıldığını açıkladı.
Kardeşlerim Kadir neden öldü?
Kardeşlerim son bölümünde trafik kazası geçiren Kadir hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen yoğun bakımdan çıkamayan Kadir, senaryo gereğince ölerek diziye veda etti.
Kadir öldü mü ölmedi mi?

Kardeşlerim Melisa ölecek mi?​

VEDA PAYLAŞIMI YAPTI Kardeşlerim dizisinin Melisa’sı Damlasu İkizoğlu Halit Özgür Sarı’dan sonra diziye veda eden ikinci isim oldu. Damlasu İkizoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Evet..!

Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı?​

Dizide Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı 29. bölümde Kardeşlerim’den ayrıldı. Sarı’ının ardından Melisa karakterine hayat veren oyuncu Damlasu İkizoğlu da diziye veda etti.
Kardeşlerim’in 46. bölümünde Süsen Akif’le ilgili gerçekleri öğrenir ve Kaan, “Ben Ömer’e yalan söylemek istemiyorum” diyerek öğrendiklerini herkese söylemeye çalışan Süsen’i durdurmak isterken ikili kötü bir şekilde kaza geçirir. Yüksekten düşen Kaan ve Süsen hastaneye kaldırılır.
Kardeşlerim harika diziden ayrılıyor mu?
Asiye’nin gözyaşlarının dinmediği Kardeşlerim’den kötü haber geldi! Harika gidecek derken…
Melisa diziden ayrıldı mı?
Kardeşlerim Melisa diziden ayrıldı mı? Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kardeşlerim’in Melisa’sı Damlasu İkizoğlu vedasını şu sözlerle duyurdu; ”Evet..! Benim Melisa ile yolculuğum buraya kadardı.

Geri