AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kardeslerim Ayla kim?

Editör

Yeni Üye

Kardeşlerim Ayla kim?​

Kardeşlerim dizisinde Berk’in annesi Ayla karakterini tecrübeli sanatçı Aslı Mavitan canlandırmaktadır.

Kardeşlerim Resul Kimdir?​

Kardeşlerim dizinde Resul karakterine usta oyuncu Ogün Kaptanoğlu hayat vermektedir. Usta oyuncu . 29 Aralık 1977 tarihinde İzmir’de doğmuştur. 1989 yılında Hülya Avşar ve Hakan Ural’ın başrollerini oynadığı Fotoğraflar adlı sinema filminde “Ahmet” rolünü canlandırdı.
Kardeşlerim Melis Minkari kaç yaşında?​
23 yaşında (20 Ağustos 1998)Melis Minkari / Yaş

Kardeşlerim Akif kaç yaşında?​

Kardeşlerim Akif kaç yaşında?
Celil Nalçakan 43 yaşındadır. 10 Haziran 1978 günü Sivas’ta, öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Esranur adında bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi.

Kardeşlerim Melisa neden ayrıldı?​

Kardeşlerim Melisa neden ayrıldı?
Damlasu İkizoğlu Kardeşlerim Dizisinden Neden Ayrıldı? Kardeşlerim dizisinin kemik kadrosunda yer alan Damlasu İkizoğlu’nun, senaryo gereği diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. İkizoğlu’nun gelen son iddialar doğrultusunda bir başka dizide başrol oynayacağı belirtildi.

Kardeşlerim dizisinde Resul Özkaya Kimdir?​

Ogün Kaptanoğlu, Manken, sinema ve dizi oyuncusudur. 1989 yılında Hülya Avşar ve Hakan Ural’ın başrollerini oynadığı Fotoğraflar adlı sinema filminde “Ahmet” rolünü canlandırdı. Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı 3,5 filmlerinde yer aldı.

Kardeşlerim Resul Özkaya kim?​

Ogün Kaptanoğlu canlandırıyor!
Kardeşlerim Akif ne kadar alıyor?​
Kardeşlerim dizisinde Akif karakterine can veren Celil Nalçakan, sosyal medyadan iş ilanı verdi. Nalçakan, haftada 6 gün, günde 12 saat gibi çalışma kriterleri ise oldukça şaşırttı. İşte Kardeşlerim dizisi Akif’in çalışma kriterleri!

Kardeşlerimde Melisa öldü mü?​

Kardeşlerimde Melisa öldü mü?
Kardeşlerim dizisine bir oyuncu daha veda etti. Damlasu İkizoğlu’nun hayat verdiği Melisa karakteri önümüzdeki bölümlerde artık yer almayacak.

Kardeşlerim dizisinde Melisa’ya ne oldu?​

Kardeşlerim dizisinde Melisa’ya ne oldu?
Kardeşlerim dizisinde oynayan Kadir karakterinin hayatını kaybetmesinin ardından Damlasu İkizoğlu’nun hayat verdiği Melisa karakterinin de diziye veda edeceği iddia edildi. Kardeşlerim dizisinin Melisa’sı Damlasu İkizoğlu, vedayı sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu; ”Evet..!

Kardeşlerim dizisindeki karakterler ve oyuncuları hakkında verdiğiniz bilgileri detaylıca inceledim. Tecrübeli sanatçı Aslı Mavitan'ın Ayla karakterini canlandırdığını, usta oyuncu Ogün Kaptanoğlu'nun Resul karakterine hayat verdiğini ve Celil Nalçakan'ın Akif karakterini oynadığını öğrendim. Melis Minkari'nin doğum tarihi ve karakterinin neden diziden ayrıldığı konularında bilgi verdiğiniz, ayrıca Ogün Kaptanoğlu'nun Resul Özkaya karakterini canlandırdığı, oyuncunun kariyeri hakkında da bilgiler paylaştığınızı gördüm.

Damlasu İkizoğlu'nun Melisa karakterini oynadığı diziden ayrılacağı bilgisine yer verdiğiniz ve Melisa karakterinin de dizide vedalaşacağı iddiasının bulunduğu mesajlarınızı dikkate aldım.
Celil Nalçakan'ın Akif karakterine can verdiği ve sosyal medya üzerinden iş ilanı verdiği, haftada 6 gün günde 12 saat gibi çalışma kriterlerine sahip olduğu konusunda bilgi verdiğinizi gördüm.

Verdiğiniz bilgilerden, dizideki karakterlerin gelişen hikayeleri ve oyuncuların kariyerleri hakkında oldukça detaylı bilgiler edindiğimi belirtmek isterim. Eğer daha fazla bilgi veya sorunuz varsa çekinmeden paylaşabilirsiniz.

Geri