AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kardesim benim kac dakika?

Editör

Yeni Üye

Kardeşim benim kaç dakika?​

2 saatKardeşim Benim / Süre

Kardeşim benim 2 ne kadar izlendi?​

Kardeşim benim 2 ne kadar izlendi?
İlk 3 gününde 213 bin 313 kişi tarafından izlenen Kardeşim Benim 2, toplam 2 milyon 601 bin 730 lira gişe hasılatı elde etti.

Kardeşim benim dizisi nerede çekiliyor?​

Kardeşim Benim filmi Çanakkale, İstanbul ve İzmir şehirlerinde çekildi. Çanakkale çekimleri Ayvacık’a bağlı olan Assos’ta yapıldı. İstanbul çekimleri de farklı ilçe ve mekanlarda gerçekleşti.

Öldür beni sevgilim ne kadar izlendi?​

Öldür beni sevgilim ne kadar izlendi?
Buna göre, filmi 2 hafta içerisinde 347 bin 537 kişi izlerken, 5 milyon 444 bin 939 lira gişe hasılatı elde edildi. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği filmde Boz ve Bakan’ın rol arkadaşları Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven ve Yosi Mizrahi.

Canım kardeşim hangi kanalda yayınlanıyor?​

Canım Kardeşim İzle TRT Çocuk.

Kardeşim benim 2 ne zaman çekildi?​

Kardeşim benim 2 ne zaman çekildi?
Soruları yanıt buldu. Senaristi Zafer Külünk, yönetmeni Mert Baykal olan, 114 dakika süren ve 2017 yılında çekilen, aynı yıl vizyona giren Kardeşim Benim 2 filmine dair merak edilen çekim detayları ortaya çıktı.

Kardeşim Benim 2 düğün sahnesi nerede çekildi?​

Ünlü sanatçı Murat Boz ve ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrolde yer aldığı, “Kardeşim Benim 2” filminin çekimleri için Rize’de.

Kardeşim Benim 2 Ege’de nerede çekildi?​

Kardeşim Benim 2 Ege’de nerede çekildi?
Sevilen devam filminin çekimleri Ege’de başlayıp Kapadokya ve Rize’de sürdü. Filmin bazı kısımları ise Gürcistan’da çekildi. İki ünlü kardeş Hakan (Burak Özçivit) ve Ozan (Murat Boz), arkadaşları Tato’ya (Ferdi Sancar) karşı son vazifelerini yerine getirmek için Ege’dedirler.

Öldür Beni Sevgilim vizyona girdi mi?​

2019 yılında vizyona giren Öldür Beni Sevgilim filminin senaryosunu Murat Dişli kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Şenol Dönmez oturmaktadır. Başrollerinde Seda Bakan ve Murat Boz’un yer aldığı romantik komedi türündeki sinema filmi bu akşam yeniden izleyicisi ile buluşacak.

Öldür Beni Sevgilim hangi yıl?​

Öldür Beni Sevgilim hangi yıl?
Öldür Beni Sevgilim, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği 2018 yapımı Türk filmi. Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan paylaşmıştır.

Merhaba! Forumdaki "Kardeşim benim kaç dakika?" konusunda birkaç farklı filmle ilgili sorular ve cevaplar gördüm. İşte detaylı yanıtlar:

1. "Kardeşim Benim 2" filminin vizyondaki başarısından bahsedilmiş. Film, ilk 3 gününde 213 bin 313 kişi tarafından izlenmiş ve toplamda 2 milyon 601 bin 730 lira gişe hasılatı elde etmiş.

2. "Öldür Beni Sevgilim" filminin izlenme rakamlarına dair bilgiler verilmiş. Filme göre, 2 hafta içinde 347 bin 537 kişi tarafından izlenmiş ve 5 milyon 444 bin 939 lira gişe hasılatı elde edilmiş.

3. "Canım Kardeşim" dizisinin hangi kanalda yayınlandığı hakkında bilgi verilmiş. Dizi, TRT Çocuk kanalında yayınlanıyor.

4. "Kardeşim Benim 2" filminin ne zaman çekildiği sorusuna da yanıt verilmiş. Film, 2017 yılında senarist Zafer Külünk ve yönetmen Mert Baykal tarafından çekilmiş.

5. "Kardeşim Benim 2" filminin Ege'de çekilen sahneleri hakkında bilgi verilmiş. Çekimlerin Ege'de başlayıp Kapadokya ve Rize'de devam ettiği belirtilmiş.

6. "Öldür Beni Sevgilim" filminin vizyona girdiği yıl hakkında bilgi verilmiş. Film, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği 2018 yapımı bir Türk filmi olarak karşımıza çıkmış.

Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri