- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kardeşim benim Filmi ne zaman çekildi?
Kardeşim Benim filmi 2015 yılında çekildi. Film 15 Ocak 2016’da vizyona girdi. 21 Ocak 2016 tarihinde Almanya’da, 9 Şubat 2016 tarihinde ise Azerbaycan’da sinemaseverler ile buluştu. Filmin galası ise Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapıldı.Kardeşim benim kaç dk?
2 saatKardeşim Benim / SüreKardeşim benim dizisi nerede çekiliyor?
Kardeşim benim filmi İstanbul, Çanakkale ve İzmir’de çekildi. Filmin çekimleri için farklı şehirlerde ve mekanlarda çekim setleri kuruldu.
Aslı Enver Murat Boz ilişkisi ne zaman başladı?
2016 yapımı ‘Kardeşim Benim’ filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkileri Ekim 2019’da sona ermişti.BRK’s Production kimin?
Burak Özçivit, kurduğu BRK’S Productions adlı yapım şirketinin yanı sıra ByDöner şirketiyle fast-food işine girmişti.Kardeşim benim 2 ne kadar izlendi?
İlk 3 gününde 213 bin 313 kişi tarafından izlenen Kardeşim Benim 2, toplam 2 milyon 601 bin 730 lira gişe hasılatı elde etti.
Özet. Sakin ve gizemli bir karaktere sahip olan Hakan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır. Magazinden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da kardeşi Ozan ile olan küslükleri magazinin ilgisini çeker. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır.
Ünlü sanatçı Murat Boz ve ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrolde yer aldığı, “Kardeşim Benim 2” filminin çekimleri için Rize’de.
Kardeşim Benim 2 Ege’de nerede çekildi?
Sevilen devam filminin çekimleri Ege’de başlayıp Kapadokya ve Rize’de sürdü. Filmin bazı kısımları ise Gürcistan’da çekildi. İki ünlü kardeş Hakan (Burak Özçivit) ve Ozan (Murat Boz), arkadaşları Tato’ya (Ferdi Sancar) karşı son vazifelerini yerine getirmek için Ege’dedirler.
Canım kardeşim hangi semtte çekildi?
CANIM KARDEŞİM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ Filmin çekimleri İzmir’in ve İstanbul’un farklı ilçe ve semtlerinde yapıldı. Filmde yer alan at yarışı sahneleri İzmir’de çekilmiştir.Canım Kardeşim Film Müziği Kime Ait?
Cahit ObenCanım Kardeşim / Film müziğinin bestecisiMüzik. Filmin müziklerini Cahit Oben yapmıştır. Canım Kardeşim müziğiyle o sene Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Film Müziği Ödülü dalında ödül alır.