SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Karaoğlanlı İlköğretim Okulu İletişim
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızın ilkokul eğitimi ilk defa 1927 yılında, bu gün hala ev olarak kullanılan Atatürk Mah. Atatürk caddesinde bulunan Recep Karaer’e ait binada başlamıştır. O günkü şartlarda ihtiyacı karşılayan bu bina, daha sonra ihtiyacı karşılayamamıştır. 1938 yılında köy halkının imece çalışmasıyla, bu günkü yeni binanın yanında bulunan 8 derslikli eski bina yapılmıştır. Bu bina 1993 yılına kadar köy halkına hizmet etmiştir.
1972 yılında, bu günkü Belediye binasında Karaoğlanlı Orta Okulu açılmıştır. Orta Okul 1982 yılına kadar bu binada devam etmiştir. Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan bu günkü binasına taşınmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığının aldığı kararla 1983-1984 öğretim yılından itibaren ilk ve ortaokullar birleştirilerek, Karaoğlanlı İlköğretim Okulu adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır. O tarihten itibaren okulumuz bu yeni binasında eğitime hizmet vermeye devam etmektedir.
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236 2573058
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Atatürk Mahallesi Karaoğlanlı Beldesi
Okulun Web Adresi: http://karaoglanli.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 182051@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızın ilkokul eğitimi ilk defa 1927 yılında, bu gün hala ev olarak kullanılan Atatürk Mah. Atatürk caddesinde bulunan Recep Karaer’e ait binada başlamıştır. O günkü şartlarda ihtiyacı karşılayan bu bina, daha sonra ihtiyacı karşılayamamıştır. 1938 yılında köy halkının imece çalışmasıyla, bu günkü yeni binanın yanında bulunan 8 derslikli eski bina yapılmıştır. Bu bina 1993 yılına kadar köy halkına hizmet etmiştir.
1972 yılında, bu günkü Belediye binasında Karaoğlanlı Orta Okulu açılmıştır. Orta Okul 1982 yılına kadar bu binada devam etmiştir. Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan bu günkü binasına taşınmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığının aldığı kararla 1983-1984 öğretim yılından itibaren ilk ve ortaokullar birleştirilerek, Karaoğlanlı İlköğretim Okulu adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır. O tarihten itibaren okulumuz bu yeni binasında eğitime hizmet vermeye devam etmektedir.
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236 2573058
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Atatürk Mahallesi Karaoğlanlı Beldesi
Okulun Web Adresi: http://karaoglanli.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 182051@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Resimleri :