- Konu Yazar
- #1
Karamelli Magnolia Tanımı İçin Materyaller
4 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1 kutu krema (200 ml)
1 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı nişasta
Karamelli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle şekeri tencereye alıp orta ateşte tencereyi orta ara sallayarak karamel rengine gelmesini bekleyin.
Karamel rengi çok yoğunlaşmadan çabucak kremayı ekleyip karıştırın.
Büsbütün eriyince farklı bir kapta karıştırdığınız süt, yumurta sarısı, nişasta karışımını ekleyerek karıştırın. Daima karıştırarak kaynayana kadar pişirin.
Ocaktan alıp oda sıcaklığına gelene kadar gelene kadar orta sıra karıştırmaya devam edin.
Oda sıcaklığına gelince kaselere doldurup buzdolabına koyun.
Üzerine ister bisküvi ister çikolata eritebilirsiniz yahut sade bırakabilirsiniz. Afiyet olsun.
Karamelli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1 kutu krema (200 ml)
1 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı nişasta
Karamelli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle şekeri tencereye alıp orta ateşte tencereyi orta ara sallayarak karamel rengine gelmesini bekleyin.
Karamel rengi çok yoğunlaşmadan çabucak kremayı ekleyip karıştırın.
Büsbütün eriyince farklı bir kapta karıştırdığınız süt, yumurta sarısı, nişasta karışımını ekleyerek karıştırın. Daima karıştırarak kaynayana kadar pişirin.
Ocaktan alıp oda sıcaklığına gelene kadar gelene kadar orta sıra karıştırmaya devam edin.
Oda sıcaklığına gelince kaselere doldurup buzdolabına koyun.
Üzerine ister bisküvi ister çikolata eritebilirsiniz yahut sade bırakabilirsiniz. Afiyet olsun.
Karamelli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı