AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Karam sarki ne zaman cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Karam şarkı ne zaman çıktı?​

2000Karam / Çıkış tarihi

MFÖ kaç kez Eurovision a katıldı?​

Birlikte geçen 37 yıl, 5 Eurovision denemesi, 11 albümle hafızalara kazınan efsane grup: MFÖ…

Nilüfer Göreceksin Kendini hangi yıl?​

Nilüfer Göreceksin Kendini hangi yıl?
NİLÜFER – GÖRECEKSİN KENDİNİ (ODEON MÜZİK YAPIM – 1973) Şarkı Listesi: 1. Göreceksin Kendini.

Inadı bırak kaç yılında?​

Inadı bırak kaç yılında?
İnadı Bırak
Zeynep stüdyo albümü
Yayımlanma | 11 Ocak 1995
Tarz | Pop
Şirket | Ulus Müzik

Camdan Cama şarkısını ilk kim söyledi?​

Nisan 1989 tarihinde ilk albümü piyasaya çıktı. Bir Efsane ismini taşıyan albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı hit oldu. 1990 yılında çıkardığı Camdan Cama adlı albümüyse sanatçıya istediği başarıyı ve ünü getirdi. (“Camdan Cama” şarkısı aynı yıl Sinan Özen tarafından da seslendirilmişti.)

Sinem Meriç neden öldü?​

boğaziçi üniversitesi’nin etiler’deki superdorm öğrenci yurdu’nun banyosunda bilgisayar kablosuyla intihar eden 22 yaşındaki sinem meriç, pop müziğin ünlü yıldızı hakan peker’in sevgilisi çıktı.

Eurovision 2011 Türkiye Kaçıncı Oldu?​

Eurovision 2011 Türkiye Kaçıncı Oldu?
Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye
Türkiye
Son katılımı | 2012
En iyi sonuç | 1.: 2003
En kötü sonuç | 13. (YF) 2011
Dış bağlantılar

Nilüfer kızı evlatlık mı?​

Nilüfer kızı evlatlık mı?
4 ay yuvada kaldıktan sonra şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlatlık edinilen Ayşe Nazlı şimdilerde 20 yaşında güzeller güzeli bir genç kız.
Kavak Yelleri şarkı sözü kime ait?​
Kavak Yelleri, sözleri Nilüfer ve Ülkü Aker’e, müziği Buğra Uğur’a ait Nilüfer’in 1992 yılı Yine Yeni Yeniden albümünden bir şarkısıdır. 2013 yılı 13 Düet albümünde Feridun Düzağaç ile düet olarak yeniden yorumlamıştır.
Zeynep inadı bırak hangi yıl?​
Zeynep Türkeş ya da bilinen adıyla Zeynep (d. 21 Kasım 1975; İzmit, Kocaeli), Türk pop müziği şarkıcısı ve besteci. 1995 yılında yayınladığı “İnadı Bırak” adlı albümüyle başarılı bir çıkış yakalayan Zeynep, albümün hit şarkıları ile Memedim Zeynep ve İnadı Bırak Zeynep olarak anıldı.

Sana demedim mi şarkısını kim seslendirir?​

Sana demedim mi şarkısını kim seslendirir?
Favorilerinize Ekleyin. Mansur Ark’ın, Sana Demedim mi parçasının şarkı sözlerini ve video klibini sizlerle paylaşıyorum.

Camdan cama sözleri kime ait?​

Camdan cama sözleri kime ait?
“Camdan Cama”, Hakan Peker söylemişti. Neden 1945 şarkısını seçtiniz? 1945 şarkısını seçtik çünkü Eda ve ben hem söz hem de melodik olarak çok seviyoruz şarkıyı.

Hakan Peker ne iş yapıyor?​

ŞarkıcıBesteciDansçıMüzik YapımcısıŞarkı yazarıHakan Peker/Meslekleri

Hakan Peker kiminle evli?​

Arzu ÖztoprakHakan Peker / Eşi (e. 2012)

Karam şarkısı 2000 yılında çıkmıştır.
MFÖ toplamda 5 kez Eurovision'a katılmıştır.
Nilüfer'in "Göreceksin Kendini" şarkısı 1973 yılında piyasaya çıkmıştır.
İnadı Bırak albümü 11 Ocak 1995 tarihinde yayımlanmıştır.
Sinan Özen'in ilk olarak seslendirdiği "Camdan Cama" şarkısı, Nisan 1989'da albümü piyasaya sürüldükten sonra hit olmuştur.
Sinem Meriç, intihar etmiştir.
Türkiye, Eurovision 2011'de 13. olmuştur.
Nilüfer, Ayşe Nazlı'yı evlat edinmiştir.
"Kavak Yelleri" şarkısının sözleri Nilüfer ve Ülkü Aker'e, müziği ise Buğra Uğur'a aittir.
Hakan Peker, şarkıcı, besteci, dansçı, müzik yapımcısı ve şarkı yazarıdır.
Hakan Peker, Arzu Öztoprak ile evlidir.

Geri