AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kapsam disina cikti ne demek 2021?

Editör

Yeni Üye

Kapsam dışına çıktı ne demek 2021?​

Kapsam dışına çıktı, ifadesi; başvuru sahibine yapılacak yardımın yola çıktığını gösteriyor. Kapsam dışı ifadesiyle ise başvurunun olumsuz sonuçlandığı, başvuru sahibinin ayni ya da nakdi sosyal yardım alamayacağı ifade ediliyor.

Pandemi de kapsam dışı ne demek?​

Pandemi de kapsam dışı ne demek?
Kapsam dışı: “Hanenizde Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu sayfasında kapsam dışı olarak belirtilen kategorilerde kişiler tespit edildiği ve/veya formda beyan ettiğiniz bilgiler programın çerçevesiyle uyuşmadığı için başvurunuz değerlendirmeye alınamamıştır.” Olarak ifade edilmiştir.

Kapsam dışına çıkmak ne demek?​

Kapsam dışına çıkmak ne demek?
Kapsam dışı: Bakanlık tarafından belirlenen 1100 TL sosyal yardım şartları taşımadığınız ve maddi yardım almaya hak kazanamadığınız anlamına gelmektedir.

Sosyal Yardım Bilgisi bulunamamıştır ne anlama geliyor?​

Aynı zamanda kişinin başvurusunun kabul edilmediğini de gösteriyor. Bu ifade ile karşılaşan kişilerin bir an önce ilgili sosyal yardımlara vakit kaybetmeksizin tekrar başvurmaları gerekiyor.

Kapsam dışı personel ne demek?​

Kapsam dışı personel ne demek?
Kapsam dışı personel olarak tabir edilen bu personel toplu iş sözleşmesine konulan hükümler neticesinde toplu iş sözleşmesi hükümlerinden yararlanmayan ve bu sözleşmeye tabi olmayanişçilerdir.

Kapsam dışı işçi ne demek?​

Kapsam dışı işçi ne demek?
E-devlet kapsam dışı ne demek?​
2020 sosyal yardım pandemi kapsam dışı ne demek? Söz konusu ifade, değerlendirmelerin sonuçlanıp ödemenin kesinleştiği tarih sonrası için kullanılıyor. Yani yapılacak 1000 TL’lik yardımla ilgili herhangi bir aksamaya işaret etmiyor.

Kaptan dışına çıktı ne demek?​

Kaptan dışına çıktı ne demek?
Aksine, yardımın yapılan değerlendirmeler sonucu kapsamdan çıktığını, değerlendirme sürecinin tamamlandığını ve artık ödeme yapılabileceğini ifade ediyor.

Sosyal yardım desteğimiz bulunmamaktadır ne demek?​

Sosyal yardım desteğimiz bulunmamaktadır ne demek?
Kapsam dışı: Bakanlık tarafından belirlenen 1000 TL sosyal yardım şartları taşımadığınız ve maddi yardım almaya hak kazanamadığınız anlamına gelmektedir. Pandemi yardımı için sadece kişi değil haneye bakılır.

Kapsam dışı personel sendikaya üye olabilir mi?​

Yargıtay, 2822 sayılı Kanunun yerini aldığı 275 sayılı Kanun döneminden itibaren toplu iş sözleşmesinin kapsamı dışında kalanların, taraf sendikaya üye olup ol- malarına bakılmaksızın, sözleşmeden yararlanamayacaklarını kabul etmiştir1.

Belediyelerde kapsam dışı ne demek?​

Belediyelerde kapsam dışı ne demek?
Yani kapsam dışı personel, toplu iş sözleşmesine taraf sendikanın üyesi olsa dahi, kapsam dışında bırakılması sebebiyle toplu iş sözleşmesi hükümlerinden yararlanamayacak, yeni bir toplu iş sözleşmesiyapamayacak, dayanışma aidatı ödemek suretiyle de toplu iş sözleşmesinden yararlanamayacaktır.

E-Devlet tek seferlik yardım nedir?​

E-Devlet tek seferlik yardım nedir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından veriliyor. Sosyal yardım almak isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinden ön başvrularını yapabiliyor. Başvuru yaptıktan sonra şartları sağlayanlara 1100 TL ödeme yapılıyor. Unutulan sosyal yardım ödemeleri için başvuru ekranı halen açık.

Kapsam dışına çıktı ne demek 2021?
Bu ifade, başvuru sahibine yapılacak yardımın onaylanarak yola çıktığını ve başvurunun olumlu sonuçlandığını gösterir. Başvuru sahibine yapılacak yardımın onaylandığını ve yardımın artık başvuru sahibine ulaşmak üzere olduğunu belirtir.

Pandemide kapsam dışı ne demek?
Pandemide kapsam dışı ifadesi, Hanenizde Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu sayfasında belirtilen kategorilerde kişilerin tespit edildiği ve/veya başvurudaki bilgilerin program kapsamıyla uyuşmadığı için başvurunun değerlendirmeye alınamadığını ifade eder. Bu durumda, başvuru sahibi pandemi sosyal destekten faydalanamaz.

Kapsam dışına çıkmak ne demek?
Kapsam dışına çıkmak, bakanlık tarafından belirlenen sosyal yardım şartlarını karşılamadığınız ve dolayısıyla maddi yardım almaya hak kazanamadığınız anlamına gelir. Yani belirli bir yardım programının koşullarını karşılamadığınız için yardım almaya hak kazanmamış olursunuz.

Sosyal Yardım Bilgisi bulunamamıştır ne anlama geliyor?
Bu ifade, sosyal yardım başvurusunun kabul edilmediğini ve başvuru sahibinin sosyal yardım alamayacağını gösterir. Bu durumda ilgili sosyal yardımlara başvurmamış ya da başvurusunu doğru şekilde yapmamış olabilirsiniz. Tekrar başvuru yaparak durumu gözden geçirmeniz önerilir.

Kapsam dışı personel ne demek?
Kapsam dışı personel, toplu iş sözleşmesine tabi olmayan ve toplu iş sözleşmesi hükümlerinden yararlanamayan işçilerdir. Yani belirli bir işletme veya kurumun toplu iş sözleşmesi kapsamı dışında kalan personeli ifade eder.

Kapsam dışı işçi ne demek?
Kapsam dışı işçi, belirli bir sosyal yardım programının koşullarını karşılayamayan ve dolayısıyla yardım almaya hak kazanamayan işçilerdir. Yani belirli bir yardım programı için gerekli koşulları sağlamadığınız için yardım almaya hak kazanmamış olursunuz.

E-devlet kapsam dışı ne demek?
E-devlet kapsam dışı ifadesi, belirli bir sosyal yardım programının değerlendirme sürecinin tamamlandığını ve ödemenin kesinleştiği tarihten sonrası için kullanılır. Yani söz konusu ifade, yapılan değerlendirmeler sonucunda yardımın belirlenen kişilere ödenebileceğini gösterir.

Kaptan dışına çıktı ne demek?
Kaptan dışına çıktı ifadesi, yapılan değerlendirmeler sonucunda yardımın artık kapsamdan çıktığını ve ödemenin yapılacağını belirtir. Yani başvuru sahibi olumlu bir sonuç almıştır ve artık yardım alabilir durumdadır.

Sosyal yardım desteğimiz bulunmamaktadır ne demek?
Bu ifade, bakanlık tarafından belirlenen sosyal yardım programının şartlarını karşılamadığınız için maddi yardım almaya hak kazanamayacağınızı belirtir. Dolayısıyla belirli bir sosyal yardım programı için gerekli koşulları sağlamadığınız için yardım almaya hak kazanmamış olursunuz.

Kapsam dışı personel sendikaya üye olabilir mi?
Yargıtay kararlarına göre, toplu iş sözleşmesinin kapsamı dışında kalan personelin, taraf sendikaya üye olmalarının bu sözleşmeden yararlanmalarını etkilemediği kabul edilmiştir. Yani kapsam dışı personel, sendikaya üye olsalar dahi toplu iş sözleşmesinden yararlanamazlar.

Belediyelerde kapsam dışı ne demek?
Belediyelerde kapsam dışı ifadesi, toplu iş sözleşmesine taraf sendikanın üyesi olmalarına rağmen belirli sebeplerle kapsam dışında bırakılan personeli ifade eder. Yani kapsam dışı personel, toplu iş sözleşmesi hükümlerinden yararlanamazlar.

E-Devlet tek seferlik yardım nedir?
E-Devlet tek seferlik yardım, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen ve 1100 TL şeklinde ödeme yapılan bir sosyal yardım programıdır. Vatandaşlar e-Devlet üzerinden başvuru yapıp şartları sağladıklarında bu yardımı alabilirler. Unutulan yardım ödemeleri için başvuru ekranının hala açık olduğu belirtilmiştir.

Geri