- Konu Yazar
- #1
Kapalı Pizza Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için;
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 su bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta (Beyazı hamura koyulacak)
1 paket kuru maya
1 yemek kaşığı şeker
Alabildiği kadar un
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sirke
Susam
İç materyalleri;
Ketçap
Mayonez
Sucuk
Dilimlenmiş yeiil zeytin
Mısır
Kaşar peynir
Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce hamurumuzu yoğurmaya başlayın ele yapışmayan yumuşak bir hamur olacak ve maylanmaya bırakın.
Pizzanın iç materyallerini ben sucuk küçük küçük doğradım isterseniz rendeleyin.
Hamur mayalanınca hamuru küçük yumaklar yapıp tezgahta açın.
İçerisine ketçap, mayonez, sonra mısır, zeytin, sucuk, kaşar peyniri koyup, kenarlarını kıvırarak kaptın.
Tepside mayasını bekledikten sonra 180 derece evvelce ısıtılmış fırında fanlı alt üst ayarda pişirin afiyet olsun
Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Hamuru için;
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 su bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta (Beyazı hamura koyulacak)
1 paket kuru maya
1 yemek kaşığı şeker
Alabildiği kadar un
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sirke
Susam
İç materyalleri;
Ketçap
Mayonez
Sucuk
Dilimlenmiş yeiil zeytin
Mısır
Kaşar peynir
Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce hamurumuzu yoğurmaya başlayın ele yapışmayan yumuşak bir hamur olacak ve maylanmaya bırakın.
Pizzanın iç materyallerini ben sucuk küçük küçük doğradım isterseniz rendeleyin.
Hamur mayalanınca hamuru küçük yumaklar yapıp tezgahta açın.
İçerisine ketçap, mayonez, sonra mısır, zeytin, sucuk, kaşar peyniri koyup, kenarlarını kıvırarak kaptın.
Tepside mayasını bekledikten sonra 180 derece evvelce ısıtılmış fırında fanlı alt üst ayarda pişirin afiyet olsun
Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı