Kantin ne kadar kazaniyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Kantin ne kadar kazanıyor?​

2021 Kantin Görevlisi Maaşları Kantin Görevlisi maaşı ortalama aylık 3.060 – TL’dir. En düşük Kantin Görevlisi maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.700 – TL’dir.
Kantin işletmeciliği ustalık belgesi nereden alınır?
Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesi

Kantin işinde para var mı?​

Küçük sermayeyle iş yapmak isteyenler, girişimciler, işinden memnun olmayanlar, kendi işinin patronu olmak isteyenler… Aslına bakarsanız okul kantini işletmek isteyen herkes bu işten kazanç elde edebilir. Çünkü okul kantini işletmeciliği, kısa sürede kazanç sağlayan iş kollarından biridir.
Öğretmen kantin işletebilir mi?
Madde 17 – Resmî okullarda birlik; kantin, açık alan, salon ve benzeri yerleri, eğitim-öğretimi aksatmayacak şekilde öncelikle işletmecilere kiralama usulü ile işlettirir veya işletebilir.
İhaleye şirket, dernek, vakıf vb tüzel kişilikler katılamazlar. Halen okul aile birlikleri ile kantin sözleşmesi bulunan işleticiler ihaleye katılamazlar. Kantin Sözleşmesini süre olarak uzatma hakkı olduğu halde süre uzatımı hakkını kullanmayan işletici aynı okulun yapılacak olan ilk ihalesine katılamaz.
Kantin ihalesine kimler girebilir?
MADDE-7: İhaleye Katılacaklar: İhaleye sadece gerçek kişiler bizzat veya vekilleri vasıtası ile katılabilirler.

Kantin Kalfalik Belgesi nasil alinir?​

Yeterlilik sürekli geçerlidir. Eğitim durumu; İlkokul, ortaokul, ilköğretim okulu mezunu veya lise terk olanlar 2 yıllık eğitimden sonra, en az ortaöğretim mezunu olanlar ise 1 yıllık eğitimden sonra girecekleri sınavından başarılı olmaları halinde Kalfalık Belgesi alırlar.

Geri