AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kanepe cesitleri nelerdir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.357
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Kanepe çeşitleri nelerdir?​

Kanepe Çeşitleri – İkramlık Kanepe Tarifleri
Kanepenin içine ne konur?
Minik minik doğranmış ekmeklerin üzerine labneyi sürün. Üzerini çeri domates, zeytin, peynir ve marul ya da maydanoz ile süsleyin. Jambonlu kanepe tarifi özel günleriniz için vazgeçilmez bir tariftir. Bu tarifi evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz.
Tost Ekmeği ile kanepe nasıl yapılır?
Kanepe Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tost ekmeklerini yuvarlak bir kalıp veya kahve fincanı ile yuvarlak kesin.
- Ekmeklerin üzerine labne sürün.
- Üzerine ekmek büyüklüğünde kesilmiş marul, dilimlenmiş kiraz domates ve en üste füme et dilimi koyarak kürdanla tutturun. Ardından servis edin.

Kanefe nedir?​

Kanepe, (ya da Kanape) üzerine farklı şekillerde hazırlanmış malzeme konmuş küçük ekmek dilimidir. Üstüne tatlandırmak için tereyağı, mayonez gibi şeyler sürüldükten sonra süslenen küçük bir dilim ekmek, yağda kızarmış ekmek parçası ya da krakerden hazırlanır.
Davetlerde ne ikram edilir?
Evde Vereceğiniz Davetlerde Tüm Gözleri Üstünde Toplayacak 15 Şık Tarif
Tost ekmeği ile neler yapılabilir?
Ekmek İçinde Yumurta, Tost Ekmeği, Fırında Yumurtalı Tost, Tavada Yumurtalı Tost, Açık Tost, Sucuklu Ekmek Dilimleri, Sütlü Yumurta, Tarator, Fırında Ekmekli Tavuk Kebabı, Çırpılmış Yumurta, Kahvaltılık Domatesli Peynirli Ekmek Dilimleri, Ballı Fransız Tostu, Klasik Fransız Tostu, Kahvaltılık Salamlı Ekmek Ruloları.

Nefis Yemek Tarifleri Kanepe nasıl yapılır?​

Kanepe Tarifi Nasıl Yapılır?
- Ekmekleri ikiye bölün.
- Üzerlerine tereyağ sürün.
- Ayrı bir kaseye malzemeleri doğrayın ve peynirleri ekleyin.
- Yumurta koyup karıştırın.
- Ekmeklerin üzerine kaşıkla koyun.
- 200 derece fırında kaşarlar eriyip kızarana kadar tutun.
Kanepe ne ile yapılır?
Ekmeklerin üzerine marulları yerleştirin ve jambonları eşit parçalara bölerek üstüne ekleyin. Jambonun arasına domates ve kaşarı ekleyin. Daha sonra jambon aralıklı kalacak şekilde ekmekleri domates ile sabitleyin. Somon füme kanepe tarifi özel kokteyllerde misafirlerinize sunabileceğiniz aperatif bir tariftir.
Kanepe nereye ait?
Kanepe (yiyecek)
 
Geri
Üst