- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kanal 7 mukabeleyi kim okuyor?
Mukabele takip etmek isteyenler Mukabele’nin tüm cüzlerini izle7.com’da izleyebilir, dinleyebilir ve takip edebilirler. Kabe İmamı ve aynı zamanda matematik profesörü de olan dünyaca ünlü imam Mahir El Muaykili (Mahir Al Mu’ayqali)’nin seslendirdiği Mukabele Ramazan ayı boyunca her gün saat 05:15’te Kanal 7’de.2022 mukabele hangi kanalda?
Peki hangi televizyon kanalında saat kaçta mukabele programı var? TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kur’an-ı Kerim Hatm-i Şerif’i okunuyor. Diyanet TV’de ise her gün saat 06:00’da ve saat 15:00’te Mukabele yayınlanıyor. Kanal 7’de mukabele her gün saat 05:15’te yayınlanıyor.
Kanal tanımı nedir?
Ark ya da kanal, insan eli ile yapılmış, sulama ya da ulaşım amacı ile kullanılan su yoludur. Akma hızı fazla olmayan ırmaklar geçmişten günümüze hep ulaşım için kullanılagelmiştir. Bu ırmakların birbirlerine yakınlaştığı yerlerde kanallar açılmak suretiyle ulaşım daha da kolay hâle getirilmiştir.Kuran tilaveti hangi kanalda?
Bu bölümün tamamı ve daha fazlası TRT İzle’de!
Saat 10 da hangi kanalda mukabele var?
Dost TV hatim ve mukabele ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Mukabele ve hatim Dost TV’de ne zaman sorusunun cevabı 00:00, 06:00, 10:00 ve 13:00’te olarak açıklandı. TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kur’an-ı Kerim Hatm-i Şerif’i okunuyor.Ramazan ayında hangi kanalda mukabele var?
Mukabele, bir başkasının Kur’ân-ı Kerîm’i okuyuşunu takip etmek ve bu suretle hatim indirme anlamında kıraat terimidir. Her sene olduğu gibi bu sene de kanallarda mukabele programları yayınlanacak. Bu kanallar arasında Kanal 7, TRT 1 ve Diyanet TV de bulunuyor.
Ramazan mukabelesi 2022 hangi kanalda saat kaçta?
Diyanet TV’de Ramazan boyunca ve her gün mukabele yayınlanıyor. İzleyiciler Kur’an okumak isteyenler mukabele yayınlarını Diyanet TV’de her gün saat 06:00’da ve saat 15:00’te izleyebilir.Dost tv de mukabele saat kaçta başlıyor?
Dost TV hatim ve mukabele ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Mukabele ve hatim Dost TV’de ne zaman sorusunun cevabı 00:00, 06:00, 10:00 ve 13:00’te olarak açıklandı. TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kur’an-ı Kerim Hatm-i Şerif’i okunuyor. Kon TV ekranlarında mukabele ve hatim saat 05:00’te ekranlara geliyor.