AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kanada Express entry puan kac olmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Kanada Express entry puan kaç olmalı?​

Kanada Express Entry – Göçmenlik sisteminde ön puanlamadan geçenler yani 67 puan ve üzeri alanlar bir başvuru havuzunda toplanmaktadır. Alınan puana göre her bir başvuru sıralanmaktadır.

Kanada Göçmenlik Ielts kaç puan?​

Kanada’da eğitim için IELTS Akademik Sınavı’ndan 6.0-7.5 arasında sonuçlar almalısınız. Kanada’da yaşam için IELTS Genel Eğitim Sınavı’ndan 6.0-8.0 seviyelerinde ortalama sonuçlar almanız gerekmektedir. Kanada’da göçmenlik konusu son derece geniş ve kişinin pozisyonuna özgü olarak değişebilen bir konu.

Kanada ekspres giriş nedir?​

Kanada ekspres giriş nedir?
Ekspres Giriş sistemi vasıflı ve kalifiye işçilerin Kanada’da Daimi Oturma İzni almaları için ekonomik bir göç programıdır. Bu puan tabanlı sistemde başvuru sahipleri puanlarına göre sıralanır, eşiği karşılayan adaylar program kapsamına başvurmak için davetiye alır.

Kanada 38 meslek grubu neler?​

Kanada 38 meslek grubu neler?
Avantajı bulunan Kanada göçmenlik başvurusu 38 meslek gurubu aşağıda listelenmiştir.
- Yer ve deniz bilimcileri.
- İnşaat mühendisi.
- Makine mühendisi.
- Kimya mühendisi.
- Maden mühendisi.
- Petrol mühendisi.
- Jeolojik mühendis.
- Bilgisayar mühendisi.

Express entry kimler başvurabilir?​

Kanada Express Entry programı kapsamında herkes başvuru yapabilecektir. Kısıtlayıcı FSW programından farklı olarak, yeni Ekspres Giriş programı tüm mesleklerden kişilerin küçük bir listede dahil olan meslekler için daha fazla şansı olanlara göre varoluşunu kısıtlamadan başvuru yapabilmelerini sağlamaktadır.

IELTS 7 Hangi seviye?​

İngilizce Seviyemizi Öğrenelim Öncelikle IELTS’ten 7 ve üstü alabilmek için B2 seviyede İngilizce bilmek gerekiyor.

Kanada Göçmenlik için hangi IELTS?​

Kanada Göçmenlik için hangi IELTS?
Kanada göçmenlik başvurularında kabul edilen sınav türü IELTS general training sınavıdır. IELTS akademik Kanada mesleki okul ve üniversite eğitim kayıtlarında istenilir. Göçmenlik başvurularında ise kesinlikle kabul edilmez.

Express entry ne kadar sürer?​

Express entry ne kadar sürer?
Ekspres Giriş aracılığıyla alınan başvurular için hedef işlem süresi altı aydır ve bu sürenin yüzde 85’inde işlemler sonuçlanmaktadır.
Kanadada hangi mesleklere ihtiyaç var?​

Kanada'nın işgücü ihtiyaçları sürekli olarak değişmektedir ve belirli meslek gruplarına olan talep zaman içerisinde artabilir ya da azalabilir. Şu anda Kanada'da özellikle aşağıda belirtilen meslek gruplarına olan ihtiyaç yoğun bir şekilde devam etmektedir:

1. Sağlık alanında: Hemşireler, doktorlar, diş hekimleri, rehabilitasyon uzmanları gibi sağlık çalışanlarına olan ihtiyaç her zaman yüksektir.
2. Bilgi Teknolojileri: Yazılım geliştiriciler, bilgi güvenliği uzmanları, veri analistleri gibi IT alanında uzmanlara olan talep giderek artmaktadır.
3. İnşaat: İnşaat mühendisleri, mimarlar, inşaat işçileri gibi sektörde uzmanlaşmış kişilere olan ihtiyaç devam etmektedir.
4. Eğitim: Öğretmenler, eğitim uzmanları ve rehberlik danışmanları gibi eğitim sektöründe çalışanlara talep yüksektir.
5. Hizmet Sektörü: Turizm, konaklama, yiyecek içecek gibi hizmet sektöründe çalışanlara da sürekli talep bulunmaktadır.

Yukarıda belirtilen meslek gruplarına sahip olan ve Kanada'ya göç etmeyi planlayan kişilerin bu alanlarda çalışma imkanlarını değerlendirebileceklerini hatırlatmak isterim. Ancak her zaman güncel bilgi ve danışmanlık almak faydalı olacaktır.

Geri