Kamu Gozetim Kurumu Nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Kamu Gözetim Kurumu Nerede?​

Adres :Söğütözü Mahallesi 2177 Sokak. No: 4 Çankaya / ANKARA Bilgi Edinme Başvurusu.
Kamu Gözetim Kurumu hangi bakanlığa bağlıdır?
660 sayılı KHK’ya göre Kurum, kararnamede belirtilen görevleri yerine getirmek üzere kamu tüzel kişiliğini haiz ve idari özerkliğe sahip, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile ilişkili bir kamu kurumu olarak kurulmuştur.

E-devlet üzerinden hizmet veren kurumlar hangi alanlarda?​

e-Devlet Kapısı
Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Nerede?
Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, devlet kurumları ve bakanlıklar, Söğütözü Mah., 2177. Cad., No:4, Çankaya, Ankara, Türkiye – Yandex Haritalar.

KGK sınavları nerede yapılıyor?​

3- Bağımsız Denetçilik Sınavı yılda iki defa olmak üzere İstanbul (Anadolu ve Avrupa Yakası), Ankara’da düzenlenmektedir.
Türkiye denetim Standartlarının yayımlanması yetkisi hangi kuruma aittir?
MADDE 6- (1) Standartlar Daire Başkanlıklarının görevleri şunlardır: a) TMS’lerin oluşturulmasına ve yayımlanmasına ilişkin çalışmaları yapmak. b) Bilgi sistemleri denetimi dahil, TDS’ lerin oluşturulmasına ve yayımlanmasına ilişkin çalışmaları diğer kamu kurumlarının görüşlerini alarak yapmak.

Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanı Kimdir?​

RIZA ÇELEN Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Başkanlığına Atandı.
E devlet ile nerelere girilir?
E-Devlet kapısı ile SGK hizmet dökümü, tapu bilgileri sorgulama, mahkeme dava dosyası sorgulama, günlük döviz kurlar, MHRS randevu ve hava tahmini gibi çeşitli kurumlara ait işlemler yapılabilir.

E devlet hangi kurum tarafından yönetiliyor?​

e-Devlet Kapısı’nın kurulması ve yönetilmesi görevi T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A.Ş. tarafından yapılmaktadır.
Devlet kurumları nelerdir 2021?
Kamu Kurum ve Kuruluşları

Geri