AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kamera Yazilimi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kamera Yazilimi nedir?​

İzleme yazılımları, kamera sistemlerini izlemek için bilgisayarlara kurulması gereken Merkezi Yönetim Yazılımlarıdır. Bu yazılımlar sayesinde bir bilgisayar üzerinden 100 üstü kameranın izlemesi yapılabilmektedir.
VMS programı nedir?
Bir video yönetim yazılımı (VMS), kullanıcının gerçek zamanlı olarak videolara erişmesini, videoları kaydetmesini ve oynatmasını sağlayan, temel işlevlerden gelişmiş analizlere kadar, alanın incelenmesinde kapsamlı çözümler sunan, video güvenlik sisteminin bir parçasıdır.
VMS nin açılımı nedir?
VMS (Video Yönetim Yazılımı) Nedir ve Önemli VMS Özellikleri. VMS (Video Management Software, Video Management System), artan güvenlik risklerine karşın CCTV sistemlerinin önemli bir tamamlayıcısı rolünden, kamera sistemlerinin yönetimi için vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir.

XMEye bilgisayardan nasıl izlenir?​

Cms Bilgisayardan kayıt izleme Üst sekmeden yerel oynatmayı seçip istenen cihaz ve kamerayı belirleyin alt kısımdan tarih ve saat aralığını seçip tarama tuşuna basın istenen kayıtlar aşağı çıkacaktır buradan çift tıklayarak izleyebilirsiniz.
Atım Durasyonu ne demek?
Atım durasyonunu, sinir lifinin kronaksi değeri ile eşdeğer şekilde belirlemek, akım şiddetinin düşük düzeylerinde bile etkin bir stimülasyon yapabilmesine ve akım şiddetinin daha çok arttırabilmesine imkan sağlar.
Bilgisayardan güvenlik kamerası nasıl izlenir?
Güvenlik kamerası bilgisayar bağlantısı ya da güvenlik kamerası laptop bağlantısı yapabilmek için DVR Card adlı bileşene gerek duyulabilmektedir. Bu bileşen, bilgisayarın PCI slotuna takılıp kameralardan gelen ham görüntüyü işleyerek bilgisayar üzerinde görüntülenmesini sağlayabilmektedir.
Biz Android üzerinden anlatım yapacağız.
- Öncelikle cihazın Seri Numarasını göteren QR kod ekranını açıyoruz.
- Cep telefonunuzdan Play Store veya Apple Store Mağazasından XMEye programını yüklüyoruz ve giriş yapıyoruz.
- Gelen ekranda Local Login seçeneğinden devam ediyoruz.

Geri