Kalyon Güneş (KLYPV) halka arzı ne zaman? Kalyon Güneş halka arz kaç lot verir? Katılım endeksine uygun mu? Hangi bankalarda var?

haberci

Yeni Üye

Kalyon Güneş (KLYPV) halka arzı ne zaman? Kalyon Güneş halka arz kaç lot verir? Katılım endeksine uygun mu? Hangi bankalarda var?​

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.'nin halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve pay kodu netleşti. Halka arz büyüklüğü 3,2 milyar TL olarak belirlenirken, satış sonrası halka açıklık oranı %11,26 olacak. Peki, Kalyon Güneş halka arz ne zaman gerçekleşecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu ve hangi bankalar üzerinden işlem görebilecek? İşte, halka arz sürecine dair tüm detaylar...
102128155-kalyon-pv-6.jpg

102126983-kalyon-pv-5.jpg

102128718-kalyon-pv-4.jpg

102127280-kalyon-pv-3.jpg

102127780-kalyon-pv-2.jpg

102803869-kalyon-pv-8.jpg

102124093-kalyon-pv-1.jpg

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.'ninhalka arzı, geçtiğimiz hafta Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafındanonaylandıve firmanın talep toplama tarihleri açıklandı. Halka arz süreci bugün başlarken,1 TL nominal değerli paylar 70,30 TL sabit fiyatlayatırımcılara sunulacak. Peki, Kalyon Güneş halka arz kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu ve hangi bankalar üzerinden işlem görebilecek? İşte, KLYPV halka arz sürecine dair merak edilen detaylar...
Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.'nin
onaylandı
1 TL nominal değerli paylar 70,30 TL sabit fiyatla
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ NE ZAMAN?
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ NE ZAMAN?
Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.’nin halka arzı için talep toplama tarihleri5-6-7 Şubat 2025olarak belirlendi. Kalyon Güneş Teknolojileri bireysele eşit dağıtım olacak şekilde halka arz edilecek.
5-6-7 Şubat 2025
KALYON GÜNEŞ HALKA ARZ HİSSE FİYATI NE KADAR?
KALYON GÜNEŞ HALKA ARZ HİSSE FİYATI NE KADAR?
İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin konsorsiyum liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda,1 TL nominal değerli paylar 70,30 TLsabit fiyat üzerinden satılacak.
1 TL nominal değerli paylar 70,30 TL
KALYON GÜNEŞ PAY KODU NE?
KALYON GÜNEŞ PAY KODU NE?
Halka arz işlemlerinde kullanılacak olan pay kodu“KLYPV”olarak belirlendi.
“KLYPV”
Kalyon Güneş halka arz büyüklüğü3.2 milyar TL,satış sonrası halka açıklık oranı ise yüzde 11,26olarak açıklandı.
3.2 milyar TL,
üzde 11,26
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?
Firma toplamda46 milyon 334 bin 639 lotdağıtacak. Olası lot dağıtımı şu şekilde;
46 milyon 334 bin 639 lot
150 Bin katılım - 124 Lot (8717 TL)
250 Bin katılım - 74 Lot (5202 TL)
350 Bin katılım - 53 Lot (3725 TL)
500 Bin katılım - 37 Lot (2601 TL)
700 Bin katılım - 26 Lot (1827 TL)
1.1 Milyon katılım - 17 Lot (1195 TL)
1.6 Milyon katılım - 12 Lot (843 TL)
2.2 Milyon katılım - 8 Lot (562 TL)
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?
Kalyon Güneş halka arz şirket paylarının katılım endeksine uygun olmadığı belirtildi.
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) SAHİBİ KİM?
KALYON GÜNEŞ (KLYPV) SAHİBİ KİM?
Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.,Kalyon Holdingbünyesinde faaliyet göstermektedir. Kalyon Holding, inşaat, enerji, havacılık ve altyapı projeleri gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir şirkettir. Holdingin yönetiminde Kalyoncu Ailesi varlığını sürdürmekte ve şirketin yönetim kurulu başkanlığınıCemal Kalyoncuyapmaktadır.
Kalyon Holding
Cemal Kalyoncu

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş.'nin halka arzı için talep toplama tarihleri 5-6-7 Şubat 2025 olarak belirlenmiştir. Halka arz sürecinde hisse fiyatı 1 TL nominal değerli paylar için 70,30 TL olarak sabitlenmiştir. Bu süreçte Kalyon Güneş, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yapacak şekilde halka arz edilecektir. Halka arzın pay kodu "KLYPV" olarak belirlenmiştir ve halka arz büyüklüğü 3.2 milyar TL olarak açıklanmıştır. Satış sonrası halka açıklık oranı ise %11,26 olacaktır.

Kalyon Güneş halka arzı kapsamında toplamda 46 milyon 334 bin 639 lot dağıtılacaktır. Lot dağıtımı, katılım miktarına göre farklılık gösterecek olup, örnek olarak 150 bin katılım için 124 lot (8717 TL) gibi detaylar belirtilmiştir.

Katılım endeksi uygulaması ile ilgili olarak, bu halka arzda şirket paylarının katılım endeksine uygun olmayacağı belirtilmiştir.

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş., Kalyon Holding bünyesinde faaliyet gösteren, inşaat, enerji, havacılık ve altyapı projeleri gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Cemal Kalyoncu yapmaktadır. Bu halka arz süreci ile ilgili detayları paylaştığınız için teşekkürler.

Geri