- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kalp Yarasindaki yeni oyuncu kim?
Güzel oyuncu Sancakzade Konağı’nda fırtına gibi esecek. Son olarak Benim Hayatım dizisiyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı Kalp Yarası dizisinin kadrosuna dahil oldu.Kalp Yarası Hanzade kim?
Şenay Gürler, 28 Haziran 1966 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü’nden mezundur. Öğrencilik döneminde İzmir Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuk, TRT’de ise seslendirme yapmıştır.Kalp Yarası oyuncuları kimler?
Merve ÇağıranKalp Yarası / OyuncularMerve Çağıran, Türk oyuncu. Akademi 35Buçuk Sanat Evi’nde eğitim aldı. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde canlandırdığı Janset karakteri ile asıl çıkışını yaptı. Vikipedi
Kalp Yarası dizisindeki şarkıyı kim söylüyor?
KALP YARASI ŞARKISINI KİM SÖYLÜYOR? Atv ekranlarında ilk bölümünden bu yana dizi severlerin dikkatini çekmeyi başaran Kalp Yarası dizisinde çalan Sana Söz Kalbim isimli dizinin jenerik müziğini Batuhan Fırat ve Pınar Çubukçu seslendirmektedir.
Kalp yarasında kim öldü?
Kalp Yarası final bölümü izleme ekranı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlandı. Ekran macerasında 31 bölümü geride bırakan Kalp Yarası’nın 21 Şubat tarihli 32. son bölümünde Ferit, Sinan ve Ayşe’nin ellerinde yaşam mücadelesi veren Yaman’ın ölümü ekranlara damga vurdu.Kalp Yarasındaki Bedia kaç yaşında?
Kalp Yarası dizisinde ‘Vedia’ karakterine hayat veren Yonca Şahinbaş’ın kim olduğu merak ediliyor. 6 Temmuz 1972, İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden 1994 yılında mezun oldu. Eğitim döneminde Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yaptı.Kalp Yarasındaki Ayşe’nin gerçek ismi ne?
İstanbul’da baristalık ,köpek gezdiriciliği gibi birkaç işte çalışıyor. En büyük hayallerinden birisi de günün birinde kendi cafe’ sini açmak. Yağmur Tanrısevsin kimdir? Kalp Yarası dizisinde Ayşe’ye hayat veren Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de doğan Türk oyuncudur.
Azade hanim kimdir?
Azade, Antakya’nın en güçlü kadınlarından biri, adeta dirayetli bir şahmeran. Köklü ve zengin ailesinin genleri ile hem adı gibi “Azade” hem de yetiştirilme biçiminin bir sonucu olarak “azametli” bir kadın. Adnan’a aşkı saplantılı bir bağlılık.
Merve Çağıran,10 Kasım 1992 tarihinde Balıkesir’de doğan Türk oyuncudur. Akademi 35Buçuk Sanat Evi’nde eğitim aldı. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yaptı.
Yağmur Tanrısevsin kimdir? Kalp Yarası dizisinde Ayşe’ye hayat veren Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de doğan Türk oyuncudur. Yağmur Tanrısevsin 31 yaşındadır.
Kalp Yarası bebek neden öldü?
Ferit, eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Hastaneye kaldırılan Ayşe’nin zehirlendiği ortaya çıktı. Ayşe’nin hayatı riske girince, doktorlar Ferit’ten bir seçim yapmasını istedi. Ferit, herkesi kahreden zor tercihi yaptı ve bebeğin alınmasına karar verildi.