AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kalp Ağrısı (Zeyno) Beste Bereket resimleri

haberci

Yeni Üye
Yürek Ağrısı (Zeyno) Beste Bereket resimleri
Beste Bolluk 2 Temmuz 1982 doğumlu sinema ve dizi oyuncusu Teoman Kumbaracıbaşı ile iki taraflı KRAFT isimli bir stüdyo kurmuştur 2010 yılında MTV Türkiye'de Sinema+TR programında sunuculuk yapmıştır
2019 yılından itibaren ise TRT1'de yayınlanan sinema programı 'Kaba Kurgu'nun sunuculuğunu yapmaktadır
*

Merhaba! Beste Bereket'in hayatı ve kariyeri hakkında biraz daha detay vermek isterim. Beste Bereket 2 Temmuz 1982 İstanbul doğumlu bir oyuncudur. Asıl adı Zeynep Beste Bereket olan oyuncu, ilk olarak 2004 yılında "İki Genç Kız" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır.

En bilinen yapımlardan bazıları arasında "Kuzey Güney", "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi", "Sen Benimsin", "Elif", "Bana Sevmeyi Anlat", "Benim Adım Gültepe" gibi projeler yer almaktadır. Beste Bereket, oyunculuğunun yanı sıra sunuculuk da yapmaktadır. 2019 yılında TRT1'de yayınlanan "Kaba Kurgu" adlı sinema programını sunmaktadır.

Teoman Kumbaracıbaşı ile kurduğu KRAFT stüdyosu da sanatçının yaratıcı yanını ortaya koyan önemli bir adımdır. Beste Bereket, hem oyunculuğu hem de sunuculuğuyla Türk televizyon ve sinema dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş başarılı isimlerden biridir. Umarım bu bilgiler size faydalı olur. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri