Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kaldirilmayan programlar nasil kaldirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kaldırılmayan programlar nasıl kaldırılır?​

Bilgisayarda Kaldırılamayan Programları Kaldırmak
- Başlat’a tıklayarak Çalıştır penceresini açın ve regedit yazarak Tamam butonuna tıklayın.
- SOFTWARE klasörüne girin.
- Microsoft klasörüne girin.
- Windows klasörüne girin.
- CurrentVersion klasörüne girin.
Bir uygulama tamamen nasıl silinir?
Yüklediğiniz uygulamaları silme
- Google Play Store uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönetin. Yönet’e dokunun.
- Silmek istediğiniz uygulamanın adına. Kaldır’a dokunun.

Program Kaldırma işlemi nasıl yapılır?​

- Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin.
- Programlar > Programlar ve Özellikler’i seçin.
- Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır’ı ya da Kaldır/Değiştir’i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.
Program Ekle Kaldır programı nerede?
Anahtarı sildikten sonra Başlat’a tıklayın, Ayarlar’ın üzerine gelin ve Denetim Masası’na tıklayın. Denetim Masası’nda Program Ekle/Kaldır’a çift tıklayın. Program Ekle/Kaldır’da, kayıt defteri anahtarını sildiğiniz programın listede olmadığını doğrulayın.

Silinmeyen program nasıl silinir?​

Silmek istediğiniz programın ismini bulun ve DELETE tuşuna basarak silin. CTRL+F tuşuyla hızlı şekilde arayabilirsiniz.
Windows ta program kaldırmak için izlenecek yol nedir?
Windows simgesine tıklayarak başlayın. 2. sağ bölmede Denetim Masası’na tıklayın. 3. programlar ‘ın altında, öğeyi Kaldır’ı tıklatın. 4. Windows, Windows Installer kullanılarak yüklenen tüm programları listeler.

Cep telefonundan WhatsApp nasıl kaldırılır?​

Android telefonlarda WhatsApp hesabını silme:
- Adım #1: WhatsApp’ı açın ve sağ üstteki üç noktaya tıklayın.
- Adım #2: Ayarlar sekmesine tıklayın.
- Adım #3: Hesap menüsüne giriş yapın.
- Adım #4: Hesabımı sil butonuna basın.
- Adım #5: Ülkenizi, telefon numaranızı yazın ve Hesabımı Sil butonuna basın.
En iyi program kaldırma programı hangisi?
1. IObit Uninstaller PRO 7 (önerilir) Bu sadece Windows için en iyi kaldırma aracı olabilir. Yazılım hemen çalışmaya başlayacak ve sisteminizi kurulu yazılım için tarayarak başlayacaktır.

Windows bileşenlerini ekle kaldır nerede?​

Bileşenleri eklemek için şu yöntemi izlemelisiniz; öncelikle “Başlat” düğmesine basın. Ardından “Denetim Masasını seçin. Açılan pencereden “Program Ekle veya Kaldır” simgesine tıklayın. Karşınıza gelecek yeni pencerede, bilgisayarınızda yüklü olan tüm programların bir listesini göreceksiniz.
Windows 7 de program nasıl kaldırılır?
HP Bilgisayarlar – Yazılımları Kaldırma (Windows 7)
- Başlat düğmesine ve ardından Denetim Masası seçeneğine tıklayın.
- Programlar altında Program kaldır’a tıklayın.
- Kaldırmak istediğiniz programı seçin.
- Program listesinin en üst kısmından Kaldır’a veya Kaldır/Değiştir’e tıklayın.

Uygulama silinmiyor ne yapmalıyım?​

Android cihazınızı güvenli modda açarak tüm silinmeyen Android uygulamalarını sisteminizden tamamen temizlemeniz mümkün….Güvenli Modu Açma
- Güç butonunu 10 saniye kadar basılı tutarak zorla kapatmayı aktifleştirmek.
- Güç butonu ve ses azaltma butonlarına aynı anda basılı tutmak.
- Batarya çıkarılabiliyorsa çıkarıp takmak.
Windows başlangıcında açılan yazılımları kaldırın.?
Başlangıç uygulamaları, program veya hizmet olabilir. Her ikisinide aşağıdaki yöntemler ile kaldırabilirsiniz. Windows Başlangıcında açılan yazılımları kaldırın. Başlat ı tıklayın. Çalıştır ya da Programları veya dosyaları ara bölümüne msconfig yazın enter tuşuna basın.

Windows işletim sisteminde gereksiz olabilecek başlangıç uygulamaları nasıl kaldırılır?​

Aşağıda Windows işletim sisteminde gereksiz olabilecek başlangıç uygulamalarının nasıl kaldırılması gerektiğine dair bir yol haritası bulacaksınız. Başlangıç uygulamaları, program veya hizmet olabilir. Her ikisinide aşağıdaki yöntemler ile kaldırabilirsiniz. Windows Başlangıcında açılan yazılımları kaldırın.
Ne işe yarar Windows işletim sisteminde gereksiz başlangıç uygulamaları?
İşlemciyi yorar, sistem belleğini tüketir. Bu programların bilgisayar ilk açıldığında çalışmasına gerek yoktur. Aşağıda Windows işletim sisteminde gereksiz olabilecek başlangıç uygulamalarının nasıl kaldırılması gerektiğine dair bir yol haritası bulacaksınız. Başlangıç uygulamaları, program veya hizmet olabilir.

Hangi işletim sistemlerinde bilgisayar belleğe yüklenir?​

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 gibi Windows işletim sistemlerinde başlangıçta pek çok program belleğe yüklenir. Bu programların çoğu gereksizdir. İşlemciyi yorar, sistem belleğini tüketir.

Geri