AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kaldirilan bir program nasil geri yuklenir?

Editör

Yeni Üye

Kaldırılan bir program nasıl geri yüklenir?​

Bilgisayar’ı seçerek Bilgisayar’ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle’yi seçin.

Numarasini sildiğim kişiyi nasıl geri yüklerim?​

Android Cep Telefonlarında Silinen Numaraları Geri Getirme Bilgisayar veya cep telefonundan Google hesabına giriş yapın. Menüden kişiler veya rehberi seçin. Daha fazla seçeneğinden kişileri geri yükle deyin.

Geri dönüşüm kutusundan silinen dosyalar nasıl geri getirilir?​

Geri dönüşüm kutusundan silinen dosyalar nasıl geri getirilir?
Geri Dönüşüm Kutusundan Silinen Dosyaları Geri Getirme (Windows 10, 8, 7)
- Masaüstündeki simgesine çift tıklayarak Geri Dönüşüm Kutusunu açın.
- Geri dönüşüm kutusundan geri yüklemek için dosya/dosyaları veya klasör/klasörleri bulup seçin.
- 3. Seçimde sağ tıklayın veya çift tıklayın ve Geri Yükle’yi seçin.

Bilgisayardan oyunu sildim nasıl geri getirebilirim?​

Bilgisayardan oyunu sildim nasıl geri getirebilirim?
3. Dosya Geçmişini Kullanın
- Tür Dosya Gezgini ana ekran arama çubuğunda açın ve açın.
- Bazı dosyaların eksik olduğu oyunu içeren klasörü sağ tıklayın ve Özellikleri .
- Seçin Önceki sürümler sekmesi.
- Silinen kaydedilmiş oyunların kopyalarını içermesi gereken sürümü seçin.

Sistem geri yüklemesi nasıl yapılır?​

Denetim Masası arama kutusuna kurtarma yazın. Kurtarma > Sistem Geri Yükleme’yi Aç öğesini seçin. Sistem dosyaları ve ayarlarını geri yükle kutusunda İleri’yi seçin. Sonuç listesinde kullanmak istediğiniz geri yükleme noktasını ve ardından Etkilenen programları tara’yı seçin.

Android telefondan silinen fotoğrafları nasıl geri getirebilirim?​

Sildiğiniz bir öğeyi geri almak istiyorsanız, orada olup olmadığını görmek için çöp kutunuzu kontrol edin.
- Android telefon veya tabletinizde Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
- En altta, Kitaplık Çöp Kutusu’na.
- Geri yüklemek istediğiniz fotoğraf veya videoya dokunup basılı tutun.
- Alt tarafta, Geri Yükle’ye dokunun.

Kişiler nasıl geri getirilir?​

Kişiler nasıl geri getirilir?
Silinen kişileri kurtarma
- Google Kişiler’e gidin.
- Sol tarafta, aşağı kaydırın.
- Çöp Kutusu’nu tıklayın.
- Bir seçenek belirleyin. Tek bir kişi: Kişi adının yanındaki kutuyu işaretleyin. Birden fazla kişi: Kurtarmak istediğiniz tüm kişilerin yanındaki kutuları işaretleyin.
- En üstteki Kurtar’ı tıklayın.

Sildiğim oyunları nasıl bulurum?​

Sildiğim oyunları nasıl bulurum?
Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play uygulamasını açın. Bir menü açmak için üç çizgi simgesine dokunun. Musluk Uygulamalarım ve oyunlarım > Kütüphane sekmesine gidin ve silinen oyun uygulamasını yeniden yükleyin.

Silinen oyunları nasıl geri getirebilirim?​

Uygulamaları yeniden yükleme veya tekrar açma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
- Sağ taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönet. Yönet’e dokunun.
- Yüklemek veya açmak istediğiniz uygulamaları seçin.
- Yükle veya Etkinleştir’e dokunun.

Bilgisayarımı eski bir tarihe nasıl yüklerim?​

Sistem Geri Yükleme’yi kullanın
- Başlat düğmesini seçin, ardından görev çubuğundaki Başlat düğmesinin yanındaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlardan Denetim Masası ‘nı (masaüstü uygulaması) seçin.
- KurtarmaIçin arama denetim masası ve Kurtarma >> İleri’yi seçin.

**Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır?**

Sistem Geri Yükleme işlemi, bilgisayarınızdaki ayarları, dosyaları ve programları belirli bir geri yükleme noktasına geri almanıza olanak tanır. İşte adım adım Sistem Geri Yükleme nasıl yapılır:

1. Başlat menüsünü seçin, ardından görev çubuğundaki Başlat düğmesinin yanındaki arama kutusuna 'Denetim Masası' yazın ve sonuçlardan 'Denetim Masası' uygulamasını seçin.
2. Denetim Masası'nda, arama kutusuna 'kurtarma' yazın ve sonuçlardan 'Kurtarma' seçeneğini tıklayın.
3. Açılan pencerede 'Sistem Geri Yükleme'yi seçin.
4. Sistem Geri Yükleme penceresinde, "İleri" butonunu tıklayarak devam edin.
5. Sonuç listesinden geri yüklemek istediğiniz tarihe ait bir geri yükleme noktasını seçin.
6. Etkilenen programları taramak için 'Etkilenen programları tara' seçeneğini işaretleyin.
7. Devam etmek için talimatları takip edin ve seçtiğiniz geri yükleme noktasına sistemi geri yükleyin.

Bu adımları izleyerek bilgisayarınızdaki sistem geri yükleme işlemini gerçekleştirebilir ve önceki bir noktaya dönüş yapabilirsiniz. Umarım bu bilgi size yardımcı olur. Eğer başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri