Kalca arasindaki tuyler nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Kalça arasındaki tüyler nasıl alınır?​

Popo bölgenin etrafındaki tüyleri kendi başına ulaşmak zor olduğundan bir profesyonele aldırmak en iyisidir. Ağda uzmanları, hassas ciltler için şeker ağda, boncuk ağda veya ince tüyleri çekmek için ağda bandı gibi birkaç farklı ağda yöntemi önerebilir.

En kolay tüy nasıl alınır?​

En ağrılıdan acısıza tüy alma yöntemleri
- Ağda. Nesillerdir kullanılan ve istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen ağda acısıyla meşhurdur.
- Epilatör. Ağda gibi tüyleri kökünden alan bir yöntem olan epilatör hızlı ve uzun süreli etki isteyenler tarafından tercih edilir.
- Cımbız.
- Lazer.
- Tıraş
Eldivenle tüy alırken acımaması için ne yapmalı?
- 1. adım: Eldivenle tüy alacağınız yerin ıslak olmamasına dikkat edin.
- 2 adım: Kurulamış olduğunuz bölgeye eser miktarda bebek pudrası sürün.
- 3. adım: Hazırlıklar tamam olduğuna göre eldivenle tüy alma işlemine geçebilirsiniz.
- 4 adım: Ameliyat eldiveni ile tüy alma işleminde acıması gayet normal bir durumdur.

Evde acısız epilasyon nasıl yapılır?​

Daha kolay ve acısız epilasyon işlemleri için tüyler alınırken en az acıyan yerden başlamak ve soğuk uygulama yapmak gerekir. İşlem yapılacak sahanın gerilerek epilasyon yapılması da daha az acı hissetmemizi sağlar. Uygulamadan bir saat önce topikal anestetik kremler ve ağrı kesiciler kullanılabilir.

Epilasyon acısını azaltmak için ne yapmalı?​

Uzmanınız uygulamadan önce ağrı hissini azaltacak kremler sürebilir. Sonrasında en az 2 gün güneşe çıkmayarak ya da güneşten koruyucu kremler kullanarak acı riskini azaltabilirsiniz. Uygulamanın ardından ağrı ve tahriş hissini azaltan kremler kullanabilirsiniz.
Pudralı eldiven mi daha iyi pudrasız mı?
Pudralı Eldiven ile Pudrasız Eldiven Arasındaki Fark Genellikle ameliyat eldiveni olarak kullanılan bu steril ürünler deriyle veya yaralı bölgeyle teması halinde herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz ve bu durum da pudrasız eldivenin daha çok tercih edilmesindeki ana nedendir.

Geri