SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Kalp sağlığına iyi gelen şifalı bitkiler - kalbe hangi bitkiler iyi gelir - kalp sağlığına ne iyi gelir
Kalp Kaslarını Güçlendirmenin Bitkisel Tedavisinde kullanılan şifalı bitkilerden birisi zencefil diğeri ise çörek otudur. Sarımsağın tansiyonu düşürücü etkisi de kalp sorunlarını çözmede kullanılabilmektedir. Bunun yanında bir kür hazırlayıp ona devam etmemiz bizler için daha iyi olabilir. Ancak bunun bir destekleyici tedavi olduğunu ve asıl tedavinin doktorlar kontrolünde yapılacağını sakın unutmayınız. Kalp Ağrıları, kalp ağrısı, kalpte ağrı
Gerekli malzemeler:
Kedi otu, Yavşan otu, Pelit otu, Oğul otu, Üzüm sirkesi, Bal
Hazırlanış Şekli:
Kedi otu ve yavşan otu kaynar suda yirmi dakika bekletilerek demlenir. Süzülerek elde edilen sıvı şurup kıvamına gelinceye kadar bal ile tatlandırılarak karıştırılır. Hazırlanan şuruptan yemekten sonra iki çorba kaşığı alınır.
İkincil olarak:
Süzüldükten sonra elde edilen posaya elenmiş pelit otu tozu karıştırılarak macun kıvamına gelinceye kadar limon suyu ile yoğrulur. Hazırlanan macun dan nohut iriliğinde haplar yapılır. Günde üç-beş tane tok karına yutulur.
Üçüncül olarak:
Oğul otu, suda kaynatılarak süzülür. Elde edilen sıvıya bir miktar saf su ve sirke ilave edilir. Hazırlanan karışım bir süre dinlendirilir. Dinlendirilen bu karışımdan yemek arası bir fincan içilir
Kalp Kaslarını Güçlendirmenin Bitkisel Tedavisinde kullanılan şifalı bitkilerden birisi zencefil diğeri ise çörek otudur. Sarımsağın tansiyonu düşürücü etkisi de kalp sorunlarını çözmede kullanılabilmektedir. Bunun yanında bir kür hazırlayıp ona devam etmemiz bizler için daha iyi olabilir. Ancak bunun bir destekleyici tedavi olduğunu ve asıl tedavinin doktorlar kontrolünde yapılacağını sakın unutmayınız. Kalp Ağrıları, kalp ağrısı, kalpte ağrı
Gerekli malzemeler:
Kedi otu, Yavşan otu, Pelit otu, Oğul otu, Üzüm sirkesi, Bal
Hazırlanış Şekli:
Kedi otu ve yavşan otu kaynar suda yirmi dakika bekletilerek demlenir. Süzülerek elde edilen sıvı şurup kıvamına gelinceye kadar bal ile tatlandırılarak karıştırılır. Hazırlanan şuruptan yemekten sonra iki çorba kaşığı alınır.
İkincil olarak:
Süzüldükten sonra elde edilen posaya elenmiş pelit otu tozu karıştırılarak macun kıvamına gelinceye kadar limon suyu ile yoğrulur. Hazırlanan macun dan nohut iriliğinde haplar yapılır. Günde üç-beş tane tok karına yutulur.
Üçüncül olarak:
Oğul otu, suda kaynatılarak süzülür. Elde edilen sıvıya bir miktar saf su ve sirke ilave edilir. Hazırlanan karışım bir süre dinlendirilir. Dinlendirilen bu karışımdan yemek arası bir fincan içilir