- Konu Yazar
- #1
Kakaolu Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Kek için;
2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı kakao tepeleme
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Alabildiğince un
Pasta kreması için;
Kremşanti
Kakaolu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kek piştikten sonra soğuyunca ortadan ikiye bölüyoruz.
Daha sonra alta gelecek olan parçayı süt ile ıslatıyoruz ortasına pasta kreması sürüyoruz.
Diğer parçayı da üzerine koyuyoruz ve kremşanti sürüyoruz.
Üzerini dilediğiniz formda süsleyebilirsiniz.
Not: kekin hamuru akışkan formda olacak çok kıvamlı olmayacak. şayet akışkan olursa kek bir o kadar yumuşak olur..
Kakaolu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kek için;
2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı kakao tepeleme
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Alabildiğince un
Pasta kreması için;
Kremşanti
Kakaolu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kek piştikten sonra soğuyunca ortadan ikiye bölüyoruz.
Daha sonra alta gelecek olan parçayı süt ile ıslatıyoruz ortasına pasta kreması sürüyoruz.
Diğer parçayı da üzerine koyuyoruz ve kremşanti sürüyoruz.
Üzerini dilediğiniz formda süsleyebilirsiniz.
Not: kekin hamuru akışkan formda olacak çok kıvamlı olmayacak. şayet akışkan olursa kek bir o kadar yumuşak olur..
Kakaolu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı