AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kajun Baharatlı Tavuk (Bu Lezzete Hayran Kalacaksınız)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Kajun Baharatlı Tavuk (Bu Lezzete Hayran Kalacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
2 yemek kaşığı kajun baharat
2 adet yumurta
2 su bardağı galeta un
1 su bardağı beyaz un
Kızartmak için
Sıvıyağ

Kajun Baharatlı Tavuk (Bu Lezzete Hayran Kalacaksınız) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak tavuk göğüslerini ince şeritler halinde kesin.
Daha sonra galeta ununu bir tabağın içine alın.
İçerisine 2 yemek kaşığı kajun baharatını ekleyip karıştırın.
Yumurta ve unu da farklı tabaklara koyun.
Şeritler halinde kesmiş olduğumuz tavukları evvel beyaz una batırın.
2. Olarak yumurtaya en son kajun baharatla karıştırmış olduğunuz galeta ununa batırın.
Tavuklar bitene dek birebir süreci tekrarlayın.
Tavanızın içerisine bol sıvı yağı alin ve çok fazla ısıtmadan yağa tavuklarınızı koyup kızartın.
Önce bir yüzünü sonra başka yüzünü çevirip kızartın. Sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun
Kajun Baharatlı Tavuk (Bu Lezzete Hayran Kalacaksınız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst