- Konu Yazar
- #1
Kajulu Brüksel Lahanalı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Sıvıyağ
500 gr brüksel lahanası
100 gr haşlanmış mısır
400 gr pilavlık bulgur
75 gr kaju
Köri, kırmızı toz biber, tuz
Kajulu Brüksel Lahanalı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanı yemeklik doğrayın.
Lahanaları 4’e kesin.
Büyük bir pilav tenceresinde yağda salçayla birlikte kavurun.
Bulguru, mısırı, kajuyu ekleyip 5dk daha kavurun.
Baharatları ekleyin, 1l sıcak su ekleyin ve karıştırın.
Ocağı kısın.
Tencerenin kapağını kapatıp yemek suyunu çekene kadar çok fazla olmadıkça karıştırarak pişirin.
Kajulu Brüksel Lahanalı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Sıvıyağ
500 gr brüksel lahanası
100 gr haşlanmış mısır
400 gr pilavlık bulgur
75 gr kaju
Köri, kırmızı toz biber, tuz
Kajulu Brüksel Lahanalı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanı yemeklik doğrayın.
Lahanaları 4’e kesin.
Büyük bir pilav tenceresinde yağda salçayla birlikte kavurun.
Bulguru, mısırı, kajuyu ekleyip 5dk daha kavurun.
Baharatları ekleyin, 1l sıcak su ekleyin ve karıştırın.
Ocağı kısın.
Tencerenin kapağını kapatıp yemek suyunu çekene kadar çok fazla olmadıkça karıştırarak pişirin.
Kajulu Brüksel Lahanalı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı