AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kahverengi goz altlari nasil kapatilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kahverengi göz altları nasıl kapatılır?​

DÜZELTİCİ (CORRECTOR) SEÇİMİ Göz altı morluklarını kapatmak için sadece kapatıcı yeterli olmaz. Kapatıcı öncesinde corrector denilen daha yoğun ve turuncu-sarı tonlarda olan düzelticilerle uygulama yapmak gerekir. Renk skalasında morun tam karşıtı turuncu tonları olduğu için moru kamufle etmek bu tonlarla sağlanır.

Göz altı morlukları için en iyi krem hangisi?​

Göz altı morlukları için en iyi 10 göz altı kremi
- La Roche Posay Toleraine Ultra Yeux.
- NUXE Nuxuriance Ultra Yeux et Lèvres.
- Clarins Concantrate Zone Eye Regard.
- Lierac Dioptigel Eye Contour.
- Melexder Gözaltı Mor Hakla & Torba Görünüm Düzeltici Krem.
- Nature’s Secrets Platinyum Göz Altı Kremi.
- BIODERMA Sensibio Eye Contour Gel.

Göz altı morlukları hangi renkle kapanır?​

Göz altı morlukları hangi renkle kapanır?
Göz Altı Morlukları İçin Hangi Renk Kapatıcı Kullanılmalıdır?
- Yeşil kırmızıyı nötrleyen bir renk.
- Mor kapatıcılarsa yüzün sarı ve soluk bölgelerini canlandırmak için idealdir.
- Somon veya pembe rengi olarak tanımlanan concealer çeşitleriyse, göz çevresindeki yorgun görünümü kapatmak için birebirdir.

Göz altı morlukları hangi renk kapatıcı?​

Göz altı morlukları hangi renk kapatıcı?
Göz altında morluklar ya da mavi alt tonlu lekeler varsa renk eşitleyici özelliği olan, mor/mavi rengi nötrleyen sarı, şeftali ya da turuncu tonlarda bir göz altı kapatıcısı seçmelisin. Eğer göz altlarındaki koyu halkalar çok belirgin ise sıvı formüllü bir kapatıcı yerine, yoğun bir krem kapatıcı tercih edebilirsin.

Kadınlarda kahverengi akıntı görülebilmektedir.?​

Vajinada kahverengi akıntı kadınlarda adet dönemlerinde olağan olarak görülebilmektedir. Kadınlarda görülen akıntılar arasında kahverengi renkte akıntı da sıklıkla merak edilen bir konudur.

Peki kahverengi gözlü insanlar neşelendirmeyi severler?​

Buna göre göz rengine göre kişilik özellikleri şu şekilde : Kahverengi gözlü insanlar çoğunlukla kararlı, ciddi, pratik, kendine yeten, canlı, etkileyici ve güçlü bir bağlılık duygusuna sahip kişilerdir. Nazik ve sadık olan kahverengi gözlü insanlar aynı zamanda insanları neşelendirmeyi severler.

Adet dönemlerinde görülen kahverengi akıntı?​

Adet dönemlerinde görülen kahverengi akıntı?
Vajinal akıntılar arasında yer alan ve kahverengi renkte olan bu akıntı kadınlarda farklılık gösterebilir. Adet dönemlerinde görülen kahverengi akıntı her zaman ciddi bir sorun veya hastalık belirtisi olarak değerlendirilmemelidir. Kahverengi akıntı kesin bir gebelik bulgusu da değildir.

Ben kahverengi gözlü olduğumdan bahsediyorum.?​

Ben kahverengi gözlü olduğumdan bahsediyorum.?
İlk olarak mavi, yeşil ve ela gözlülerden özür dilemek istiyorum sürekli kahverengi gözler ile ilgili makyaj tüyoları yazdığım için ama söz en yakın zamanda diğer göz renkleri ile ilgili de yazacağım 🙂 Sanırım ben de kahverengi gözlü olduğum için böyle yapıyorum 🙂 Kahverengi gözlerinizi daha çekici göstermek için işte size çok basit 6 ipucu..

Kahverengi göz altlarıyla ilgili yazdıklarınızı dikkatle okudum. Göz altı morluklarını kapatmanın ve gidermenin çeşitli yolları olduğunu belirtmişsiniz. Doğru kapatıcı ve düzeltici ürünlerin seçimi önemli bir adımdır. Corrector olarak turuncu-sarı tonlarda olan ürünleri kullanarak göz altı morluklarını nötrleştirmek mümkündür.

Ayrıca, göz altı morlukları için önerdiğiniz kremler de oldukça faydalı görünüyor. La Roche Posay, NUXE, Clarins, Lierac gibi markaların ürünlerine yer vermişsiniz. Bu krem seçenekleri göz altı morluklarıyla mücadelede destek olabilir.

Göz altı morluklarını kapatmak için hangi renk kapatıcının kullanılması gerektiğine dair de açıklamalarda bulunmuşsunuz. Yeşil, mor ve mavi tonları nötrleyen renklerin tercih edilmesi, göz altı morluklarını daha az belirgin hale getirebilir.

Son olarak, kahverengi gözlü insanların neşelendirmeyi sever oldukları ve karakteristik özelliklerine dair bilgileri paylaşmışsınız. Kahverengi gözlü insanların genellikle kararlı, ciddi, pratik ve güçlü bir bağlılık duygusuna sahip olduklarını belirtmişsiniz. Kendine yeten, canlı ve etkileyici kişilikleri ile insanları neşelendirmeyi sevdiklerini ifade etmişsiniz.

Kahverengi gözlülerin çekici görünmesi için verdiğiniz 6 ipucunuzu da dikkate almamız oldukça faydalı olabilir. Eğer diğer göz renkleriyle ilgili makyaj ipuçları vermek isterseniz, bunu da merakla bekleyeceğim. Teşekkürler!

Geri