- Konu Yazar
- #1
Kahve Yanına Çikolata Tanımı İçin Gereçler
5 -6 yemek kaşığı sarelle (çokonat, tadelle, hobby) markası farketmez
4 modül acı bitter çikolata
İçi için:
Fındık fıstık ceviz (İsteğe bağlı)
Kahve Yanına Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sarellemizi benmari yolu (sıcak su içine koyduğumuz kasede su değmeden) eritiyoruz.
İçerisine bitter çikolatalarımızı da ekleyerek eritiyoruz tamamı eridikten sonra için istediğinizi atıp karıştırabilirsiniz.
Daha sonra streç yada yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye 1 er tatlı kaşığı olacak halde çikolatamızdan koyuyoruz ve dolapta donmasını bekliyoruz.
Donduktan sonra dolapta saklıyoruz. Afiyet olsun.Not: eriyen sarellenin tadına bakarak ve şeker oranına nazaran acı çikolatada azaltma yada fazlalaştırma yapabilirsiniz.
Kahve Yanına Çikolata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 -6 yemek kaşığı sarelle (çokonat, tadelle, hobby) markası farketmez
4 modül acı bitter çikolata
İçi için:
Fındık fıstık ceviz (İsteğe bağlı)
Kahve Yanına Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Sarellemizi benmari yolu (sıcak su içine koyduğumuz kasede su değmeden) eritiyoruz.
İçerisine bitter çikolatalarımızı da ekleyerek eritiyoruz tamamı eridikten sonra için istediğinizi atıp karıştırabilirsiniz.
Daha sonra streç yada yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye 1 er tatlı kaşığı olacak halde çikolatamızdan koyuyoruz ve dolapta donmasını bekliyoruz.
Donduktan sonra dolapta saklıyoruz. Afiyet olsun.Not: eriyen sarellenin tadına bakarak ve şeker oranına nazaran acı çikolatada azaltma yada fazlalaştırma yapabilirsiniz.
Kahve Yanına Çikolata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı