Kahvaltılık Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk patates
2 adet biber
4-5 çeri domates (normal domateşte olur)
Sosis
2 yumurta
Sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kahvaltılık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvıyağ ve patatesler tavaya alınıp kızartılır. Biberler de eklenip kızartılır.
Sosis ve domatesler en son eklenerek sostelenir.
Yumurta farklı bir kapta tuz, karabiber, pul biber ile çırpılır.
Tavaya dökülür pişirme süreci istenen kıvama gelinceye kadar devam edilip kapatılır. Afiyet şeker olsun.
Kahvaltılık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk patates
2 adet biber
4-5 çeri domates (normal domateşte olur)
Sosis
2 yumurta
Sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kahvaltılık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvıyağ ve patatesler tavaya alınıp kızartılır. Biberler de eklenip kızartılır.
Sosis ve domatesler en son eklenerek sostelenir.
Yumurta farklı bir kapta tuz, karabiber, pul biber ile çırpılır.
Tavaya dökülür pişirme süreci istenen kıvama gelinceye kadar devam edilip kapatılır. Afiyet şeker olsun.
Kahvaltılık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı