- Konu Yazar
- #1
Kahvaltılık Yumuşacık Lavaş Tanımı İçin Gereçler
3 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı civarında ılık su (Su ölçünüzü ununuzun yapısına nazaran ayarlayabilirsiniz)
Kahvaltılık Yumuşacık Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Derin bir kaba un konulup ortası açılır.
Ortaya tuz ve su konup yavaş yavaş yoğrulur.
Ele yapışmayan yumuşak bir hamur yapılır.
Üzeri streçlenip 30 dk dinlendirilir. Tezgah unlanıp servis tabağı büyüklüğünde açılır.
Yağsız yapışmaz tavada artlı önlü kısa periyodik pişirilir.
Kahvaltılık Yumuşacık Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı civarında ılık su (Su ölçünüzü ununuzun yapısına nazaran ayarlayabilirsiniz)
Kahvaltılık Yumuşacık Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Derin bir kaba un konulup ortası açılır.
Ortaya tuz ve su konup yavaş yavaş yoğrulur.
Ele yapışmayan yumuşak bir hamur yapılır.
Üzeri streçlenip 30 dk dinlendirilir. Tezgah unlanıp servis tabağı büyüklüğünde açılır.
Yağsız yapışmaz tavada artlı önlü kısa periyodik pişirilir.
Kahvaltılık Yumuşacık Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı