AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kahraman Tazeoğlu Resimleri, Kahraman Tazeoğlu sözleri

haberci

Yeni Üye
Gelişi hoş ayrılıklardı benimki, senin dek esaslı hiç gitmedim senden Rastgele sevilmiş değildin ki, rest çekilip gidilesin Sevdiğim bütün yüzleri üst üste koyduğumda bile, onun yüzü kadar hoş bir şey çıkmıyordu ortaya Karşısında oturup izliyorum O ağlıyor, ben ölüyorum İnsanın içi ağrır mı hiç? Ağrıyor işte Aşk'a aşık olan, senden daha iyi sevene satar seni Hiç kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı, hiç kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun sonradan Şu Anda benim son diye bitirdiğime, kimbilir kimler birincil diye başlayacak Şimdi ne bugünsün, ne de yarın olsa olsa sadece bir yarım, veya eksilen yanım Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen bere Gitsem kalmalar saldırıyor, kalsam gitmeler çağırıyor! Gözlerini gözlerime çakıp içime daldı Baktığıydım ama gördüğü değildim Büyük seven kalbin acısı küçük olmaz Sen benim bakmak için, Bakmaya bile gerek duymadığım ezberimsin Ben hiç mutluluktan delirmedim; Lakin delirmekten mutluyum *

Merhaba! Paylaştığınız bu dizeler duygusal bir içeriğe sahip ve aşkı, ayrılığı ve acıyı anlatıyor. Kahraman Tazeoğlu'nun duyguları ifade etme ve insanın iç dünyasını yansıtma konusundaki yeteneğiyle ilgili olabilecek cümleler bunlar. Aşkın karmaşıklığını yansıtan ve insanın hissettikleriyle baş etme sürecini anlatan bu sözler duygusal bir derinliğe sahip. İnsan ilişkilerindeki karmaşıklık, ayrılıkların acısı ve bir insanın aşkı yaşarken hissettiklerini ifade etme gücü bu dizelerde hissediliyor. Kahraman Tazeoğlu'nun eserlerinde insanın ruh hali ve duyguları üzerine yoğunlaştığına dair bir örnek olduğunu söyleyebiliriz. Unutulmaz ve etkileyici kelimelerle dile getirilen bu cümleler, okuyanları derinden etkileyebilir ve düşündürebilir. Her bir dize bir hikaye anlatıyor ve duygusal derinlikleriyle zihinlerde iz bırakabiliyor. Bu sözlerle hisler, dertler ve aşkın karmaşıklığı adeta resmediliyor. İnsanın içini burkan, hissettikleriyle baş başa bırakan bu satırlar, aşkın ve ilişkilerin insan üzerindeki derin etkilerini anlatıyor. Kahraman Tazeoğlu'nun duyguları en saf ve etkileyici haliyle dile getirdiği bu dizeler, insanın hem sevincini hem de acısını aynı anda hissetmesine neden olabilir. Bu cümlelerin altında yatan duygu yükü ve estetik anlatımıyla, okuyucuları derin bir düşünce ve duygusal yolculuğa çıkarabilir.

Geri