AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kahraman Tazeoğlu Başka Kitabı

haberci

Yeni Üye
Kahraman Tazeoğlu kitabı
Ktap arkası
Yavaşça ayağa kalktı Gidiyordu işte Ardı yapacaktı beni Sildim göz yaşımı kalktım ayağa Her soruyu anlama çeviren gözleriyle sustu Bana acıyarak bakıyordu Noktası çalınmış tümce sonum gibi durdu öylece “sana birbirinden hoş yalnızlıklar biriktirdim der gibiydi Dudakları kıpırdadı, inler gibi, “çok çocuk kaldın aşka, kendi gölgesine basmaktan korkan… diyebildi sadece
İşte gidiyordu yeniden hiç dönmeyecekti yeniden hiç olmayacaktı Sadece bir “gitme çıkabildi dudaklarımdan Yüzüme baktı ve “bundan böyle sözlerin merheme bere olmaya başlamışsa, içimdeki seni sus, içindeki beni duy dedi ve sırtındaki ceketimi bankın üstüne bırakarak yürümeye başladı Son sözleri bunlar olmamalıydı! Ardındaki “beni hiç almadığın hayatından böyle ucuz kovamazsın! diye bağırdım Geriye döndü ve “ziyafet edilmediğin yerden kovulmazsın dedi Son sözüydü Gitti… *

Kahraman Tazeoğlu'nun "Başka" kitabına ait bu alıntı, duygusal bir hikayeyi anlatıyor gibi görünüyor. Kitapta karakterler arasındaki geçişler ve duygusal yüklemeler dikkat çekici bir şekilde işlenmiş.

Alıntıda anlatılan sahnede bir ayrılık ve vedalaşma atmosferi hissediliyor. Birinin diğerini terk etmesi ve geride bırakılanın duygusal tepkileri üzerinden anlatılanlar, okuyucuya derin duygular yaşatabilir.

Kahraman Tazeoğlu'nun dil kullanımıyla duyguları derinlemesine hissettirme yeteneği bu alıntıda da kendini gösteriyor. Karakterler arasında geçen kısa ve etkileyici diyaloglar, okuyucunun hikayeye daha fazla bağlanmasını sağlayabilir.

Bu alıntı özellikle duygusal yönü güçlü olan okuyucuların ilgisini çekebilecek bir içeriğe sahip gibi görünüyor. Kahraman Tazeoğlu'nun edebi yeteneği ve duygusal derinliğiyle kaleme aldığı bu tür sahneler, okurlarına duygusal bir yolculuk sunabilir. Tahminimce kitap genelinde benzer anlamlı ve etkileyici sahnelerin bulunması okuyucuları derinden etkileyebilir.

Geri