Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kadrolu olup olmadigini nasil anlarim?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.231
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Kadrolu olup olmadığını nasıl anlarım?​

Kadro yerimi nasıl öğrenebilirim. Cevap 3: http://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ adresinden yeni kimliklerle Seri numarasını bilgisi ile kadro yeri bilgilerinize ulaşabileceğiniz ekran bulunmaktadır.

Sözleşmeli Kamu Personeli ne demek?​

Özel bir mesleki bilgiye ihtiyaç duyulduğu takdirde veya yıllık planlar içinde geçici olarak işlerde görevlendirilmek üzere ilgili kurumların teklifi ile Devlet Personel Başkanlığı’nın da görüşleri alınıp sözleşme yapılmak kaydıyla geçici olarak çalıştırılan kamu hizmetlisine sözleşmeli personel denmektedir.

4 b liler ne kadar maaş alıyor?​

4 b liler ne kadar maaş alıyor?
4/b sözleşmeli Büro personeli (lisans) 6.326,06 TL 4b sözleşmeli Çocuk Gelişimcisi (lisans) 7.255,65 TL 4b sözleşmeli Destek personeli (lise ) 5.572,00 TL 4b sözleşmeli Din görevlisi 6.453,00 TL 4b sözleşmeli diyetisyen ( lisans) 7.460,00 TL 4b sözleşmeli ebe( lisans) 7.460,00 TL.

3 1 sözleşmeli kadro ne demek?​

3 1 sözleşmeli kadro ne demek?
Sözleşmeli personel atandıktan sonra 3+1 yıllığına atandıkları kurumda çalışacaklardır. Bu konuda Sözleşmeli personelin çalıştırılmasına ilişkin esaslarda belirtilmiştir. Sözleşmeli personel 3 yılından sonra kadrolu devlet memuru olarak görev yapmaktadır.

Kadro çkys ye ne zaman düşer?​

Tayininiz çıkıp,çksy’ye düşünce 45 günlük süreniz var. Çksy’e düşünce 45 gün içinde yeni iş yerinizde başlamanız gerekiyor,yoksa tayininiz iptal olur.

Sözleşmeli memur kadroya geçebilir mi?​

Sözleşmeli personel 3 yıl görev yaptıktan sonra kadrolu personel, kadrolu devlet memuru statüsüne geçmektedir. Sözleşmeli personel atandıktan sonra 3+1 yıllığına atandıkları kurumda çalışacaklardır. Bu konuda Sözleşmeli personelin çalıştırılmasına ilişkin esaslarda belirtilmiştir.

Devlette sözleşmeli personel nasıl olunur?​

Devlette sözleşmeli personel nasıl olunur?
Sözleşmeli Personel Nasıl Olunur? Devlet Personel Başkanlığı her kurum adına sözleşmeli olarak personel alımı yapar. Bu kapsamda kurumlar memur gereksinimlerini Devlet Personel Başkanlığı’na bildirir. Devlet Personel Başkanlığı ise çıkartmış olduğu ilanlar ile de personel alım yapar.

4 B sözleşmeli personel ne demek?​

4 B sözleşmeli personel ne demek?
4-B Sözleşmeli personel: Kamu kurumlarında yıllık sözleşme ile çalıştırılmasına karar verilen ve işçi sayılmayan kamu görevlileri olmaktadır. BAĞ-KUR olarak bilinir. Kariyer ve meslek gurupları kategorileri haricinde çalışan kesim 4a gurubu çalışanlarıdır.

4 B sözleşmeli destek personeli ne iş yapar?​

Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) Meslek Tanımı : Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler),Kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, sorumlu olduğu alanlarda temizlik ve getir-götür işlemlerini yapan kişidir.

3 1 sözleşmeli sağlık personeli neye tabi?​

663 sayılı KHK’nın 45/A maddesine tabi olarak atanan sözleşmeli sağlık personeli, atandığı yerde üç yılını tamamlaması halinde bulunduğu yerde 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (A) bendi kapsamında devlet memurluğu kadrosuna geçmektedir.

Zimmete ne zaman düşülür 2022?​

Zimmete ne zaman düşülür 2022?
Zimmete düşme süresi atama yapılması ardından yaklaşık 24 saattir.

Eş durumu tayini nasıl takip edilir?​

Eş durumu tayini nasıl takip edilir?
7- Başvuruların Bakanlığımıza ulaşıp ulaşmadığı PBS üzerinden takip edilecektir.
 
Kadro yerinizin nerede olduğunu öğrenmek için http://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ adresinde yer alan ekranı kullanabilirsiniz. Bu ekran sayesinde yeni kimlik bilgileriniz ve seri numaranız ile kadro yeriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sözleşmeli kamu personeli; belirli bir mesleki bilgiye ihtiyaç duyulduğunda veya geçici bir iş için görevlendirilen kamu hizmetlilerine denir. Bu kişiler, ilgili kurumların teklifi ve Devlet Personel Başkanlığı'nın görüşleri doğrultusunda sözleşme yapılarak geçici olarak çalıştırılırlar.

4B statüsündeki personellerin maaşları şu şekildedir:
- 4B sözleşmeli Büro personeli (lisans): 6.326,06 TL
- 4B sözleşmeli Çocuk Gelişimcisi (lisans): 7.255,65 TL
- 4B sözleşmeli Destek personeli (lise): 5.572,00 TL
- 4B sözleşmeli Din görevlisi: 6.453,00 TL
- 4B sözleşmeli Diyetisyen (lisans): 7.460,00 TL
- 4B sözleşmeli Ebe (lisans): 7.460,00 TL

3+1 sözleşmeli kadro, sözleşmeli personelin atandığı kurumda 3 yıl çalıştıktan sonra 1 yıl daha çalışarak toplamda 4 yıl görev yapmasını ifade eder. 3 yılın sonunda kadrolu devlet memuru olarak görev yapmaya başlarlar.

Kadro çıkış işlemleri tamamlandıktan sonra ÇKS'ye düşme süresi 45 gündür. Bu süre içerisinde yeni iş yerinizde göreve başlamanız gerekmektedir, aksi halde tayininiz iptal edilebilir.

Sözleşmeli personeller, 3 yıl görev yaptıktan sonra kadrolu devlet memuru statüsüne geçebilirler. Bu süre sonunda atandıkları kurumda kadrolu olarak devam ederler.

Devlette sözleşmeli personel olmak için, Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan ilanlara başvurabilirsiniz. Kurumlar ihtiyaç duydukları personeli Devlet Personel Başkanlığı'na bildirir ve başkanlık ilanlar aracılığıyla personel alımı yapar.

4B sözleşmeli destek personelleri, genellikle temizlik ve getir-götür işlemleri gibi yardımcı hizmetlerde görev alır.

Sözleşmeli sağlık personelleri, atandıkları yerde 3 yılını tamamladıktan sonra 657 sayılı Kanunun ilgili maddeleri kapsamında devlet memurluğu kadrosuna geçebilirler.

Zimmete düşme süresi, atama yapıldıktan sonra yaklaşık olarak 24 saat içerisinde gerçekleşir. Eş durumu tayini başvuruları ise Bakanlık tarafından PBS üzerinden takip edilir.
 
Geri
Üst