AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kadir ezildi nin evi temizlemekten nefret ettigi sey nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kadir ezildi nin evi temizlemekten nefret ettiği şey nedir?​

Yere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıran Kadir Ezildi, çamaşır suyuyla ilişkisini “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum” diyerek açıklıyor. Ondan habersiz eve misafir gelemiyor.
Kadir ezildi ne rahatsızlığı var?
(Sosyal medyada fenomen oldu)

Kadir ezildi nasıl keşfedildi?​

24 yaşındaki sunucu Kadir Ezildi, temizlik hastalığıyla katıldığı yarışmada fenomen olmuş ve kendini ilerletmişti.
Kadir ezildi obsesif mi?
Favorilerinize Ekleyin. İstanbul’da bir hastanede depo sorumlusu olan Kadir Ezildi, annesi ve kardeşiyle yaşıyor. Kadir, obsesif temizlik hastası. Takıntılı temizlik özelliği olan 24 yaşındaki Kadir ‘iyi ki böyle bir hastalığım var’ diyor ve haftanın hemen hemen her günü temizlik yapıyor.
Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim yarışması ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kadir Ezildi, yayınlanan son programda gözyaşlarına boğuldu. Yarışmacı Dilek Hanımın babasının kendisini 3 yaşında terk ettiğini anlatması üzerine duygulanan sunucu Kadir Ezildi, ağlamaya başladı.
Kadir ezildi nasıl ünlendi?
24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Kadir ezildi ilk nasıl ünlü oldu?​

Kadir ezildi hangi yarışmada ünlü oldu?
Kadir Ezildi FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim yarışma programının sunucusudur. 19 Mart 1995 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gözlerini açtı Kadir Ezildi 1.78 boyundadır.

En hamarat benim kurgu mu?​

tlc türkiye’deki temizlik avcıları ile tanıdığımız bu arkadaşın instagram takipçi sayısı fazla olduğu için önce kurgu sandım ancak youtube kanalındaki neredeyse tüm videoları izledikten sonra kurgu değil gerçek olduğunu anladım.
Kadir ezildi yerleri ne ile siliyor?
Kadir Ezldi’nin kullandığı temizlik ürünleri ile Temizlik Benim İşim programında kullanılan temizlik ürünleri seyirci tarafından merak konusu oldu. Temizlik Benim İşim programında kullanılan temizlik ürünleri, Marc, Kosla Vanish markaları kullanılıyor.
Kadir Ezildi FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim yarışma programının sunucusudur. 19 Mart 1995 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gözlerini açtı Kadir Ezildi 1.78 boyundadır. Balık burcu olan Kadir Ezildi tam bir temizlik ve titizlik hastasıdır.
Kadir ezildi boyu kaç cm?
19 Mart 1995 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gözlerini açtı Kadir Ezildi 1.78 boyundadır. Balık burcu olan Kadir Ezildi tam bir temizlik ve titizlik hastasıdır.

Kadir ezildi nin babası ile neden görüşmüyor?​

Annesi ve erkek kardeşi Kerem İstanbul Maltepe’de yaşayan Kadir Ezildi, hayatına dair eğlenceli anları sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Annesiyle babası ayrılmış durumda. Kadir Ezildi’nin babası yaşıyor; ancak annesiyle boşandıkları için görüşmüyorlar.
Kadir ezildi nin memleketi neresi?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan ve 24 yaşında olan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır.

Geri