AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kadir ezildi hangi programda unlu oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kadir ezildi hangi programda ünlü oldu?​

Kadir Ezildi FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim yarışma programının sunucusudur.

Kadir ezildi nin memleketi neresi?​

19 Mart 1995 Konya doğumlu olan ve 24 yaşında olan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır.
Kadir ezildi babası yok mu?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi’nin annesi ise Bayburtlu’dur. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyorlar. Annesiyle babası ayrılmış durumda. Kadir Ezildi’nin babası yaşıyor; ancak annesiyle boşandıkları için görüşmüyorlar.

Kadir ezildi nasıl ünlü oldu?​

En Hamarat Benim isimli programda sunuculuk görevini üstlenen Kadir Ezildi, daha önce de Temizlik Benim İşim programını sunuyordu. Temizlik hassasiyeti sayesinde dikkat çeken ve üne kavuşan Kadir Ezildi, programlar ve sosyal medya sayesinde geniş bir kitleye hitap etmeye başladı.

Kadir ezildi nin eşi kim?​

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Genç yetenek henüz evli değil.
Kadir ezildi nin annesi nereli?
KADİR EZİLDİ ANNESİ KİMDİR? 19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi’nin annesi ise Bayburtlu’dur. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyorlar. Annesiyle babası ayrılmış durumda.

Kadir ezildi babası nereli?​

Anne tarafından Bayburt’lu baba tarafından ise Konyalı olan Ezildi, annesinden ayrı haftanın neredeyse her günü dip köşe temizlik yapıyor. Asıl işi özel bir hastanede arşiv sorumlusu olan Kadir Ezildi, temizlik düşkünlüğü nedeniyle evde annesini bile bıktırdığı biliniyor.

Kadir Ezildinin anne ve babası neden ayrıldı?​

Anne babasının boşanması üstüne kötü bir dönem geçirdiğini belirtiyor. Yaşadığı üzüntüyle başa çıkmak için kendisini temizliğe veren Ezildi, bir anda temizliği yaşam tarzı haline getirdi. Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış.
Kadir ezildi nin hastalığı nedir?
24 yaşındaki Kadir Ezildi adeta tüm ezberleri değiştirdi ve erkek temizlik yapmaz algısını baştan yazdı. İstanbul’da ailesiyle yaşayan Kadir Ezildi obsesif temizlik hastası.

Kadir ezildi nin erkek kardeşi kimdir?​

Kardeşi Kerem Ezildi’dir.

Kadir ezildi yerleri neyle siliyor?​

Kadir Ezldi’nin kullandığı temizlik ürünleri ile Temizlik Benim İşim programında kullanılan temizlik ürünleri seyirci tarafından merak konusu oldu. Temizlik Benim İşim programında kullanılan temizlik ürünleri, Marc, Kosla Vanish markaları kullanılıyor.
Kadir ezildi nin annesinin ismi nedir?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi’nin annesi Ümran Hanım ise Bayburtlu’dur. Annesi ve erkek kardeşi Kerem İstanbul Maltepe’de yaşayan Kadir Ezildi, hayatına dair eğlenceli anları sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Annesiyle babası ayrılmış durumda.

Kadr nereli kürt mü?​

Kökeni Mardinli bir anne, Şanlıurfalı bir babadan dünyaya gelen Kadr’in ailesi Hatay’dan yıllar önce gittiği Almanya’da yaşıyor. Eğitimini sanat yönetmenliği üzerine alan Kadr tüm kliplerinin yönetmenliği kendisi yapıyor.

Geri