AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kadir doğulu hakkında bilinmeyenler

haberci

Yeni Üye
Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 Mersin doğumludur Beş çocuklu bir ailenin oğullarından biridir Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir Esas adı Abdulkadir, orta halli bir ailenin oğullarından biridir Babası idareli nedenlerden nedeniyle Amerika ’ya çalışmaya gitmiş Kadir, ufak yaşlarda çalışma hayatına atılmış, 10 yaşında mahallede bir esnafın yanına çıraklık yapmıştır
2000 yılında İstanbul ’a ağabeyinin yanında gelmiş, cafelerde ve barlarda çalışmış bir müddet O zamanlar uzun saçlı olan Kadir ’in ağabeyi saçlarını kestirmiş, üç numaraya vurdurmuş 1,78 boyunda olan Kadir Doğulu daha sonra kendi işini kurmuş Bu işte Hande Yener ile karşılıklı olduğu söyleniyor Ortaköy ’de The House Cafe ’de işletme müdürlüğü yapmıştır Bu sıralar Hande Yaner İle arkadaşlıkları olmuştur Hande Yener “Romeo şarkısını Kadir Doğulu için söylediği rivayet edilir Hande Yener ’den ayrılmak ona pahalıya patlamış, ortaklıkta imzaladığı borç senetlerini ödemek zorunda kalmış, hatta evini ve BMV marka arabasını sattığı söyleniyor Bu sıralar Ufak sırlar dizinse başlamadan yapımcıdan 30 bin lira borç edinmek zorunda kalmış Hande Yener ’in Sinan Akçıl ile kaçamak yapması nedeniyle sevgilisi Kadir Doğulu kadar terk edilmiştir
2010 yıllarında Okan Üniversitesi gastronomi bölümünde okuduğu söylenen Doğulu ’ un okulunu bitirip bitirmediğini bilmiyorum Oyunculuk üzerine dersler almış, hala daha 12 hocadan ders almaktaymış
2010 yılında Kanal Dde başlayan Minik Sırlar dizisiyle oyunculuk hayatına atılmıştır sonra Star Tvde yayınlanan dizide kısa saçları ile bir lise öğrencisini “Ali Eraslan karakterini canlandırmıştır
Sonraki sezonda Show Tvde oynayan Kirli Yedili dizisinde Güney Samyeli, “Bayrampaşalı lakabıyla başrol oynamıştır Dizide sevilen bir oyuncu olmuş, Bayrampaşalı bıçkın delikanlı olarak izleyiciden olumlu puan almıştır
Kadir Doğulu 2019 ’ün geçtiğimiz aylarında “Bir Hikâyem Var sinema filminde “Mert karakterini canlandırmış, filmlerinde de oynamıştır
daha sonra 2019 yaz aylarında diziden terketmek istemiş, böylece dizinin yapımcısı ve senaristi olan Gani Müjde ile arası açılmıştır O zamanlarda 4 meslek teklifi almış, yeni bir proje olan Peyami Safa ’nın romanından uyarlama olan “Fatih Harbiye yapımcısı Cet Türkoğlu Kadir Doğulu ile görüşmüş ve bu dizide oynamaya karar vermiştir
Kadir Doğulu Resimleri
*

Kadir Doğulu'nun hayatıyla ilgili detaylı bilgiler için teşekkür ederim. Kadir Doğulu'nun Mersin doğumlu olduğunu, ailesinin beş çocuklu olduğunu, orta halli bir aileden geldiğini ve babasının Amerika'ya çalışmaya gittiğini öğrendim. Çocukken çalışma hayatına atıldığını ve İstanbul'a geldiğinde cafelerde ve barlarda çalıştığını biliyorum. Ayrıca Hande Yener ile iş ortaklığı yaptığı ve The House Cafe'de işletme müdürlüğü yaptığını da biliyorum. Hande Yener ile ilişkisi hakkında da bilgilendirildim. Oyunculuk eğitimi aldığını ve Minik Sırlar dizisiyle oyunculuk kariyerine başladığını öğrendim. Kirli Yedili dizisindeki rolüyle sevilen bir oyuncu haline geldiğini ve birçok film ve dizi projelerinde yer aldığını da biliyorum. 2019'un yaz aylarında bir diziden ayrılmak istemesi ve yeni projelerle ilgilenmeye başlaması da dikkat çekici. Peyami Safa'nın "Fatih Harbiye" romanından uyarlanan dizide rol almayı kabul etmesi önemli bir adım gibi duruyor. Kadir Doğulu'nun kariyerindeki bu başarıları daha da büyümesi için umarım. Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri